gremo lepo po vrsti
1. prejšnji teden se je pod avto vrgel en mijAU in mi počil barvo na odbijaču, bo treba barvati
kosmatec je, ne vem ali peš ali po zraku, odletel neznao kam, ko sem pogledal v ogledalo ga ni bilo na cesti, mogoče je pa še živ
2. kot vsako zimo, štrajka akumulator, zato sem avto preventivno priklopil na polnilec pa je kljub temu komaj zakašljal v življenje, ko je bil avto topel je vžigal kot raketa, ampak vseeno sem dal kable v prtlajžnik, za vsak slučaj. Potem včeraj sredi postojne res ni hotel vžgati, ampak se je avto odločil da ni dovolj sramote, če odpiram haubo in vlačim kable naokrog, tudi ko smo ga priklopili ni dal nič od sebe. crknil štarter
3. zdrsal zavorne ploščice do pleha
zdaj sem imel trusting in razen tega da zverinsko cvilijo, ampak res glasno, sem bil z njimi zelo zadovoljen, ampak takrat sem dal zanje 100€, zdaj so menda dražje, kar je predrago. ferodo so še bolj predrage, o kakšnih ebc green/red stuff nisem nič dobrega slišal.....kaj se sploh še dobi za pameten denar, da lahko bremzaš kot bivol pa ne popustijo?
ali naj dam gor civilne ploščice?