Operacija: "TURBO"...

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
saso24

Re: Operacija: "TURBO"...

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Res lep avto edino platišča mi nekako ne sedejo :? Katere si imel ko si avto kupil?
Sej vem vsak ima svoj okus in hvala bogu je tako samo še vseen :P
Pa brez zamere :wink:
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

nič ne zamerim :D
originalne so bile gor
tole:
Slika

potem so me vsi od osnovnošolcev naprej spraševali zakaj imam radkape na takem avtu in da bi bilo res fino če bi kupil alu feltne..... :lol:
potem sem te rdeče gor dal in so spet vsi pametni da bi lahko kaj drugega dal gor, potem pa ko vprašam, kaj pa in kje dobiti, rata pa bolj tiho, kot na žalah od treh zjutraj
meni so kar všeč, sploh rdeča barva
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
saso24

Te ki si jih imel ob nakupu bl pašejo :wink: pust ti osnovnošolce :lol: mal sem gledal po googlu in bi kaj takega prou pasalo
http://www.motorstown.com/images/renault-21-4x4-04.jpg

Al pa tole :D sam se zna narest da jih je težko najdt :lol:
http://allracingcars.com/gallery/renaul ... -car-2.jpg
Uporabniški avatar
Shusuglao

s prvega linka so original ph1 in so lepe, samo preveč navadne
z drugega linka pa dirkalne 17col od europacup z enim vijakom, to ne gre gor :lol:
Uporabniški avatar
saso24

Shusuglao napisal/-a:s prvega linka so original ph1 in so lepe, samo preveč navadne
z drugega linka pa dirkalne 17col od europacup z enim vijakom, to ne gre gor :lol:
Zih se da kej narest da grejo :a2_Fredy_kul

V glavnem lepa 21tka :smt005
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

s prvega linka bi pasale v nulo, zdaj je tak tak
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao

ja, točno tak bi bil kot deset tisoč ostalih, meni je všeč tak kot je, pa še edini je ki tako zgleda, tako da je to zmaga v vseh pogledih 8)
Uporabniški avatar
Shusuglao

gremo lepo po vrsti

1. prejšnji teden se je pod avto vrgel en mijAU in mi počil barvo na odbijaču, bo treba barvati
kosmatec je, ne vem ali peš ali po zraku, odletel neznao kam, ko sem pogledal v ogledalo ga ni bilo na cesti, mogoče je pa še živ

2. kot vsako zimo, štrajka akumulator, zato sem avto preventivno priklopil na polnilec pa je kljub temu komaj zakašljal v življenje, ko je bil avto topel je vžigal kot raketa, ampak vseeno sem dal kable v prtlajžnik, za vsak slučaj. Potem včeraj sredi postojne res ni hotel vžgati, ampak se je avto odločil da ni dovolj sramote, če odpiram haubo in vlačim kable naokrog, tudi ko smo ga priklopili ni dal nič od sebe. crknil štarter :x

3. zdrsal zavorne ploščice do pleha
zdaj sem imel trusting in razen tega da zverinsko cvilijo, ampak res glasno, sem bil z njimi zelo zadovoljen, ampak takrat sem dal zanje 100€, zdaj so menda dražje, kar je predrago. ferodo so še bolj predrage, o kakšnih ebc green/red stuff nisem nič dobrega slišal.....kaj se sploh še dobi za pameten denar, da lahko bremzaš kot bivol pa ne popustijo?
ali naj dam gor civilne ploščice?
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Kolikor jaz vem je bila edina poceni rešitev za zelo dober učinek trusting. Vse ostalo je konkretno dražje, ali pa bolj slabo.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Shusuglao

ja saj, malo sem gledal internete in edina reč ki stane okrog 100€+poštnina so ebc yellow stuff
green stuff sem videl v akciji in me niso ravno navdušile, kako je pa z rumenimi pa ne vem, je že imel kdo to gor?
pa še nekaj sem sanjal o štiribatnih čeljustih (samo najti moram take da grejo pod 15ke) in potem je malo brez veze za pol leta drage ploščice kupovat

sploh pa dokler avto ne užge ne rabim bremz :lol:
danes sem odmontiral štarter, presenetljivo lahko je šlo in ga nesel električarju, ki je ugotovil zakaj ne dela
krtačk ni bilo več :lol:
delal je peternelj na fužinah, popravil s svetlobno hitrostjo, v dveh urah je bilo narejeno, računal je pa točno 43€ :)
jutri bom namontiral nazaj da vidim če bo kresnil
Uporabniški avatar
Drejchi

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Če so se ti sanjale štiribatne in bi jih rad dal pod 15" si sanje lahko uresničiš, le prav poceni ne bo [emoji52]

Mojster Jaka aka. Drmo.Jr je pravi naslov
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Lahko ti prinesem jest ene za probat če bi šle gor. Od Fiat Coupe 2.0 20V Turbo, pa mislim da so mele Alfe 156 2.5 V6 tud take, pa še kašn italjan. Bi pa šle na 280mm diske komot pod 15" :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
furi

Odgovor Napisal/-a furi »

te od coupeja so predmodel od tistih iz clia rs3/megan rs2. enake ima tudi focus rs mk1 in p406 3.0 v6. glede na to da so podobno velike kot renault model nebi smele it pod 15". vsaj brez obdelave. Jaz lahko dobim od galfer čeljusti, ploščice, diske, grt, karkoli, samo pač... :) vsekakor ni poceni...je pa dobro :)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Seveda gredo pod 15", tudi od Clia 197/200 in Megana 225/230 gredo pod 15", je pa res da prav veliko prostora ne ostane...
Ne me držat za besedo, ampak 406 Coupe 3.0 V6 ima drugačne, predvsem so težje (cca. 5kg, tele ki jih imam pa 3.2kg s ploščicami). So pa recimo bolt-on za original Clio/19 16V pesta.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
furi

Odgovor Napisal/-a furi »

ma od clia 197 ne grejo pod ene normalne 15" brez da jih vsaj malo obdelaš, ni šans. če ne drugo rabiš vsaj distančnike. Kaj šele pod malo "bol debele" 15ke npr od wiliamsa. je pa to vsekakor super nadgradnja...sam kaj ko je potem treba še cilindr menjt, pa cevke itditd in takoj rata konkreten strošek...
Odgovori