lahko vzames telefon in vklopiš kamero.gogi5 napisal/-a:Pozdravljeni.Imam resen problem. Megane (5vratni) se ne da odklenit ali zaklenit s ključem na daljinsko centralno, niti tako da obrneš ključ v voznikovih vratih.Zaklenejo se samo voznikove ,ostale pa ne (centralno ne dela).Pa tudi odklenejo se samo tiste ki jih odkleneš s ključem.
Zanimivo pa je,da s tipko v avtu za centralno zaklepanje-na sredinski konzoli-lahko zakleneš in odkleneš cel avto.
Prosim za nasvet kako bi rešil ta problem ,da bi daljinsko centralno delovalo.
Ko pritisnem stikalo na ključu,se mala rdeča lučka prižge,dalj.centr.pa ne dela.
lp
če imaš prednjo in zadnjo poizkusi na obeh.
ključ usmeri vanjo in pritskaj. na kameri bi se moralo videti vijolično utripanje ko pritisneš, to pomeni da ključ oddaja in je napaka v avtu. poglej varovalke. vzami luč dol poglej da je tam vse priklopljeno. poglej ali dela notranja stropna lučka in radio. mislim da je to na isti varovalki. vsaj na cliotu sem imel tako, na meganu,ki sem ga imel nisem testiral.
lahko pa da se ti je kljuš razkodiral. in je potrebno ponovno naložit ključ.
a voziš se normalno
če je v avtu vse ok. potrebuješ nov sprejemnik in oddajnik(iz ključa). pa če imaš še imobilizator moreš še dat preprogramirat ključ. tak so meni rekli, ko mi je šel ključ na meganu. so mi ga na novo naložili in je bilo ok pol