Jap ze premleto torambo napisal/-a:kaj pa je treba nardit za ta ebay vse?
kako placujes pa to
je bla ze ta tema o ebyu enkrat odprta,ce se ne motim
kje nabavit
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... 52&start=0rambo napisal/-a:kaj pa je treba nardit za ta ebay vse?
kako placujes pa to
je bla ze ta tema o ebyu enkrat odprta,ce se ne motim
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=2814
Nekaj za pomoc
Ni lahko, nam!
A3m je v Mariboru oz. natancneje v Brezju.birkoff napisal/-a:KJE JE A3M V MB?
Sel sem levo na koncu malecniskega mosta, sledil je oster ovinek v desno.. pol po ravnini mimo tus centra, nato pri semaforjih spet levo.. kaj pa dalje? Nekih Duplekov sem videl kaj te vem kolko.. zgornji spodnji levi desti![]()
![]()
![]()
![]()
Lp, Birk
Res sem lesen, da tega ne najdem
Ce si bil v dupleku pol si bil ze obcutno predalec.
"...nato pri semaforjih spet levo.. kaj pa dalje?..." pol pa prides do naslednjih semaforjev ki so v Brezju. Naslednjo krizisce za semaforji je y krizisce, kjer je na desni strani bela nizka dolga stavba v kateri je mesnica itd... . Na levi strani cestisca, nasproti te dolge bele stavbe je A3M. Gre za stavbo z starejso fasado, rjave barve.
Sam sem rabil kar nekaj casa, da sem naso, ceprav je stavba direktno ob glavni prometnici. Zasledil nisem nobenih reklamnih panojev za to trgovino tak da je se malo tezje najt.
Gre pa za zelo malo trgovino berz lastnega parkirnega prostora
Ni lahko, nam!
God help him, because he dont know what he is doingGod napisal/-a:Pjebi, mene pa zanima, kje se da nabavit trepalnice za twingota?
upam da je to za punco
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
nataknes ga k bik na roge...pol ga pa se peljes da ga mal zrostiljasre-volt napisal/-a:stari da pa to namontiras na avto ti pa lastnorocno stvar potrgam dol in zatlacm teb u anus. pa ne zato kr mi pac ni usec ampk zato, kr si predstavlam kua se nardi z enmu k ga slucajn poderes s sprednmu delom avta.
pa tut ne zgleda mi nikamor ane
Lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
enkrat sem imel moznost se tega okraska dotaknitibirkoff napisal/-a:pa sej to je verjetno plasticno ali?
haj na zalost ni blo plasticen...mozn pa da majo zdej tut plasticne...pa se ksn otrocek se lohka naslon z uckm na avto (trapalnco) ki se nic hudega slutec pelje mimo s triciklom...ok mal prevec crnogledo ampak vse je mozno ane...
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si