kje nabavit
kje nabavit
pozdravljeni
mene zanima kje se da kupit leksus luci?
pa ne samo za clio.
ktere trgovine so kaj tukaj v totem mariboru in bilo kje drugje po sloveiji po zmerni ceni seveda.
al je treba to it v tujino pogledat
hvala
mene zanima kje se da kupit leksus luci?
pa ne samo za clio.
ktere trgovine so kaj tukaj v totem mariboru in bilo kje drugje po sloveiji po zmerni ceni seveda.
al je treba to it v tujino pogledat
hvala
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
www.ebay.de ...
najugodnejsa cena...50% cenejse kot v A3M-u!!! in to enak model prav isti celo!!!
lp
najugodnejsa cena...50% cenejse kot v A3M-u!!! in to enak model prav isti celo!!!
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
samo za ta svabski ebay sem slisal stvari, da me ledvice pecejoBlackWind napisal/-a:www.ebay.de ...
lp
pa se postnino pristej
lp
jah sj s postnino....sej verjamem da se kej dogaja mene se niso nategnil...zdele mi kolega iz austije prpele lexuske...no upam da so vredubirkoff napisal/-a:samo za ta svabski ebay sem slisal stvari, da me ledvice pecejoBlackWind napisal/-a:www.ebay.de ...
lp
pa se postnino pristej
lp
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Ebay je zakon...gume so res pocen 50% cnej ko v SLO...so me prsle 19" 120K SIT(kot ene poceni 17")...v SLO so ble pa 240K SIT, pa se cakat bi mogu 2mesca da jih narocijo...za prevoz sem dal pa 9K SITbirkoff napisal/-a:samo za ta svabski ebay sem slisal stvari, da me ledvice pecejoBlackWind napisal/-a:www.ebay.de ...
lp
pa se postnino pristej
lp
svabski ebay to?HaBBicH napisal/-a:Ebay je zakon...gume so res pocen 50% cnej ko v SLO...so me prsle 19" 120K SIT(kot ene poceni 17")...v SLO so ble pa 240K SIT, pa se cakat bi mogu 2mesca da jih narocijo...za prevoz sem dal pa 9K SIT
pa kako je to tam.. samo licitacije, ali oglasujejo tudi prav firme??
lp
mas vsesorte...prave firme..posamezniki, licitacije, koncne cene vse kar hocesbirkoff napisal/-a:svabski ebay to?HaBBicH napisal/-a:Ebay je zakon...gume so res pocen 50% cnej ko v SLO...so me prsle 19" 120K SIT(kot ene poceni 17")...v SLO so ble pa 240K SIT, pa se cakat bi mogu 2mesca da jih narocijo...za prevoz sem dal pa 9K SIT
pa kako je to tam.. samo licitacije, ali oglasujejo tudi prav firme??
lp
Lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
birk
Sploh nevem ce se ti splaca it tja ker vse kaj imajo so katalogi 4 filtri, lexus za audija pa se kak avspuh
.
Tja pa prides gres preko Malecniskega mosta nato desno pa samo sibas do konca mimo tusa pa na kriziscu levo smer duplek, prides v brezje imas na desni strani center v brezju(tam ko je lokal Nena, ce ti kaj vec pove no in tam zraven je to malo se okoli zasuces pa nemores zgresit da nebi vido
Sploh nevem ce se ti splaca it tja ker vse kaj imajo so katalogi 4 filtri, lexus za audija pa se kak avspuh
Tja pa prides gres preko Malecniskega mosta nato desno pa samo sibas do konca mimo tusa pa na kriziscu levo smer duplek, prides v brezje imas na desni strani center v brezju(tam ko je lokal Nena, ce ti kaj vec pove no in tam zraven je to malo se okoli zasuces pa nemores zgresit da nebi vido
Zadnjič spremenil BadBoy, dne 13 Maj 2005, 15:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Megane 1.9 dci 2003