Megane RS in varnostni vijaki
Megane RS in varnostni vijaki
Pozdravljeni,
zanima me ali kdo od vas uporablja varnostne vijake na platiščih. Predvsem na RS-ih. Slišal sem, da bi jih zelo rado zvijalo, posledično imaš več problemov kot koristi, saj ne gre potem več vijak normalno ven.
Kakšne izkušnje?
zanima me ali kdo od vas uporablja varnostne vijake na platiščih. Predvsem na RS-ih. Slišal sem, da bi jih zelo rado zvijalo, posledično imaš več problemov kot koristi, saj ne gre potem več vijak normalno ven.
Kakšne izkušnje?
Bolse s piciklom na kurbarijo ko z merđotom v sluzbo!!!
Bolse vino v zelodcu, ko voda v kolenu!!!
Bolse ku*ac v roki, ko zebelj v nogi!!!
Bolse vino v zelodcu, ko voda v kolenu!!!
Bolse ku*ac v roki, ko zebelj v nogi!!!
Re: Megane RS in varnostni vijaki
Če imaš avto in dele na avtu zavarovane proti kraji nima pomena imeti varnostne vijake. Osebno jih nimam gor.
So pa vsi varnostni vijaki bolj tako, tisti, ki zna, bo tudi varnostne vijake dol pobral brez problema. Tisti, ki ne zna in je huligan, ti bo pa še večjo škodo naredil v primeru da imaš varnostne vijake ker ga bo to razjezilo.
https://www.youtube.com/watch?v=xGuehewF3Xk
Recimo najboljši varnostni vijaki so McGard. Tukaj je video, kako jih človek preprosto dol vzame in ta človek je eden tistih, ki ne zna to delat, pa mu je vseeno ratal. Sem videl v živo kako jih je vulkanizer dol z istim hrupom in trudom, kot bi bili normalni vijaki.
In, če že kupuješ varnostne vijake, kupi take, ki imajo utor v glavi vijaka in je na zunaj glava vijaka okrogla (McGard). Tiste, ki so valoviti po obodu, jih je pa še lažje dol vzet.
So pa vsi varnostni vijaki bolj tako, tisti, ki zna, bo tudi varnostne vijake dol pobral brez problema. Tisti, ki ne zna in je huligan, ti bo pa še večjo škodo naredil v primeru da imaš varnostne vijake ker ga bo to razjezilo.
Recimo najboljši varnostni vijaki so McGard. Tukaj je video, kako jih človek preprosto dol vzame in ta človek je eden tistih, ki ne zna to delat, pa mu je vseeno ratal. Sem videl v živo kako jih je vulkanizer dol z istim hrupom in trudom, kot bi bili normalni vijaki.
In, če že kupuješ varnostne vijake, kupi take, ki imajo utor v glavi vijaka in je na zunaj glava vijaka okrogla (McGard). Tiste, ki so valoviti po obodu, jih je pa še lažje dol vzet.
Jaz jih imam na RSu (tiste valovite) in ni nobenih problemov z njimi. Itak se zelo malo sile prenaša na šraube in samo eden na pesto je varnostni tako da pomoje ni panike.
Si dal platišča posebej zavarovati?5cenic napisal/-a:Če imaš avto in dele na avtu zavarovane proti kraji nima pomena imeti varnostne vijake. Osebno jih nimam gor.
Po vsej verjetnosti jih imam ja. Agentki sem rekel, naj da v polico čisto vse kar je možno tako da sklepam, da imam zavarovana platišča. Sem pa dal za zavarovanje 850 evrovpaloma napisal/-a: Si dal platišča posebej zavarovati?
ni nobene panike, ce jih imas gor. jaz sem jih imel na vsakem avtu. nikoli nobenih problemov. tudi sedaj na rs3.
Samo s kaskom imaš zavarovana platišča, ki so na seznamu opreme, ko avto pride iz proizvodnje. Če daš kakšna druga platišča in ti jih ukradejo, boš dobil povrnjeno škodo za železna platišča...tako da se pozanimaj5cenic napisal/-a:Po vsej verjetnosti jih imam ja. Agentki sem rekel, naj da v polico čisto vse kar je možno tako da sklepam, da imam zavarovana platišča. Sem pa dal za zavarovanje 850 evrovpaloma napisal/-a: Si dal platišča posebej zavarovati?
Koliko imaš pa bonusa?
P.S. Cacek ima originalna RS 225 R26 platišča, tako, da če mu ukradejo te bo dobil tudi takšna plačana nazaj.. 
Bonusa mislim da okoli 15-20%, mi je pa agentka nametala precej komercialenga bonusa.paloma napisal/-a:Samo s kaskom imaš zavarovana platišča, ki so na seznamu opreme, ko avto pride iz proizvodnje. Če daš kakšna druga platišča in ti jih ukradejo, boš dobil povrnjeno škodo za železna platišča...tako da se pozanimaj5cenic napisal/-a:Po vsej verjetnosti jih imam ja. Agentki sem rekel, naj da v polico čisto vse kar je možno tako da sklepam, da imam zavarovana platišča. Sem pa dal za zavarovanje 850 evrovpaloma napisal/-a: Si dal platišča posebej zavarovati?
Koliko imaš pa bonusa?
Tudi jaz sem zavaroval platišča in mi je vpisal notri ceno novih z gumami vred.