Pozdravljen.
Sam imam Laguno 3, 2008, 150 KM, Intiale, pa nekaj zadev glede osnovnega vprašanja:
- na servisu ti nadgradijo računalniški program za manj kot 40€, vsaj pri mojem je bilo potrebno zaradi boljšega delovanja avta, saj se je v času tudi program nadgradil, ne vem pa, kako je s programom Carmine. Poskusi z novejšo verzijo navigacije.
-vklop luči ob odklepanju in pametna kartica: je možno naročit drugo kartico na servisu, vendar je precej draga zadeva, se mi zdi da nekje cca 250€
- CD mi delajo lepo, sam pečem muziko, pa do sedaj ni problema, res pa, kot je dejal drhouse, peči na nizkih htrostih.
-telefon samo prvič preko bluetootha povežeš z geslom, pa dela vse lepo, se samodejno poveže ob vstopu, samo vklopljen moraš imeti BT na telefonu. Sam sem imel Nokie, pa Iphone 5, sedaj ža dalj časa uporabljam BlackBerry-je, pa zadeva dela brez problema. Edino imenik pa ne prenaša, oz. nisem toliko dolgo raziskoval, da bi našel varianto, vendar sem nekaj osnovnih številk ročno vnesel, da lahko kličem s konzole...
Tako da...
Je res udobno ko te zadeve urediš...
Lp
Tonči
Laguna 3 - nov lastnik
Re: Laguna 3 - nov lastnik
Laguna III, 2.0 dci Grantour, Intiale Paris