Megane III Bluetooth

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
mr.sofa
Kraj: MurskaSobota

Re: Megane III Bluetooth

Odgovor Napisal/-a mr.sofa »

Prej sem mel htc evo 3d, pa ni izpisovalo muzke na zaslon.
Zdaj sem si kupo htc one, pa vse dela lepo in prav, pa še zvok je lepši in še glasnej gre dat.
Tak da očitno novi foni spet delajo :)

Drugače pa glede tiste tipke za glasovne ukaze...js sem kar nekaj čas odkrivo pa sem obupo, nad vsem, konec koncev pa mam to tudi na fonu pa ne uporabljam, tak da nevem zakaj bi v avtu :D
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Za vse, ki imate Galaxy S3 z androidom 4.3, sedaj povezava preko bluetooth dela brez problemov, prikazujejo se tudi imena melodij, v glavnem dela kot mora.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
catcher

Odgovor Napisal/-a catcher »

Je že kdo probal povezat Samsung Galaxy S5 preko bluetootha? Prej sem imel Galaxy S in je delalo brez kakršnihkoli problemov. Pri S5 pa naključno prekinja povezavo in nadležno je to, ker takrat prekine tudi predvajanje glasbe preko radia ali CD-ja. Enkrat sem celo opazil, da sta se za hip na displayu od radia prikazala velika ura in temperatura, kot se zgodi, če ugasneš radio.

Res pa je, da se to dogaja samo na začetku, nekaj časa po tistem, ko se povežeta, kasneje pa nič več ne prekinja. Ali te probleme mogoče povzroča dostop do imenika, kot sem sedaj zasledil, da imajo te težave tudi pri drugih telefonih? Je mogoče kdo rešil to težavo z nadgradnjo software-a od audio sistema? Sam nimam USB priključka in niti ne morem tega probati.
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

catcher napisal/-a:Je že kdo probal povezat Samsung Galaxy S5 preko bluetootha? Prej sem imel Galaxy S in je delalo brez kakršnihkoli problemov. Pri S5 pa naključno prekinja povezavo in nadležno je to, ker takrat prekine tudi predvajanje glasbe preko radia ali CD-ja. Enkrat sem celo opazil, da sta se za hip na displayu od radia prikazala velika ura in temperatura, kot se zgodi, če ugasneš radio.

Res pa je, da se to dogaja samo na začetku, nekaj časa po tistem, ko se povežeta, kasneje pa nič več ne prekinja. Ali te probleme mogoče povzroča dostop do imenika, kot sem sedaj zasledil, da imajo te težave tudi pri drugih telefonih? Je mogoče kdo rešil to težavo z nadgradnjo software-a od audio sistema? Sam nimam USB priključka in niti ne morem tega probati.

imam jaz isti problem z LG L7II, sam sem se rešil tega da, ko se poveže mobi z radijem, mu ne dovoliš dadostopa do imenika na telefonu in ostane lepo povezan ves čas. Samo smotano je, da ne moreš dostopati do imenika in si moraš kontakte shranit v imenik radija. sem pa probal z nadgradnjo in tudi ni bilo drugače.

pred tem sem imel pa sony xperio tipo pa ni nilo nobenega problema s povezavo. vse je delovalo kot mora. vse je odvisno od telefona zgleda.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

catcher napisal/-a:Je že kdo probal povezat Samsung Galaxy S5 preko bluetootha? Prej sem imel Galaxy S in je delalo brez kakršnihkoli problemov. Pri S5 pa naključno prekinja povezavo in nadležno je to, ker takrat prekine tudi predvajanje glasbe preko radia ali CD-ja. Enkrat sem celo opazil, da sta se za hip na displayu od radia prikazala velika ura in temperatura, kot se zgodi, če ugasneš radio.

Tako je, te problemi so samo zaradi dostopa do imenika. Imam S5 in povezano preko bt, na zacetku ti prekinja ampak se umiri, ali pa ne dovolis dostopa in delije tekoce.....na servisu pravijo da je to zaradi novejsega androida.
Uporabniški avatar
catcher

Ja, tudi pri meni je sedaj v redu, ko sem onemogočil dostop do imenika. Žalostno, da te težave ne znajo odpraviti na servisu z nadgradnjo programske opreme audio sistema.
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

men zaenkrat ni še nič štekalo, res pa da še nisem brskal po imeniku in klical odkar imam 4.4 na xperii
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Ja, to je vse problem v softwaru radia, ki še ne podpira teh novejših telefonov. Meni je Xperia S delala brez problema, Xperia T pa se poveže toliko, da je klicanje mogoče, do imenika pa nimam dostopa...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
mr.sofa
Kraj: MurskaSobota

Odgovor Napisal/-a mr.sofa »

Vido sem, da pišete, glede glasovnih ukazov...

Jaz mam tole tipko pa ko jo pritisnem reče baba po zvočnikih "There are no contacts in the voice memory" Al nekaj podobnega, dalje pa nevem :D
Uporabniški avatar
catcher

Najprej moraš it v nastavitve in shraniti telefonske št. ter zraven posneti glasovne ukaze.
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

GHost14 napisal/-a:Ja, to je vse problem v softwaru radia, ki še ne podpira teh novejših telefonov. Meni je Xperia S delala brez problema, Xperia T pa se poveže toliko, da je klicanje mogoče, do imenika pa nimam dostopa...
Je že našel kdo rešitev? LG G3 tudi ne dovoli dostopa do imenika....
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Note 2 tudi ne, rešitev je app "Bluetooth Phonebook".
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

imam xperio z3 pa nimam nobenega problema z povezavo :)
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Odgovori