Prej sem mel htc evo 3d, pa ni izpisovalo muzke na zaslon.
Zdaj sem si kupo htc one, pa vse dela lepo in prav, pa še zvok je lepši in še glasnej gre dat.
Tak da očitno novi foni spet delajo
Drugače pa glede tiste tipke za glasovne ukaze...js sem kar nekaj čas odkrivo pa sem obupo, nad vsem, konec koncev pa mam to tudi na fonu pa ne uporabljam, tak da nevem zakaj bi v avtu
Za vse, ki imate Galaxy S3 z androidom 4.3, sedaj povezava preko bluetooth dela brez problemov, prikazujejo se tudi imena melodij, v glavnem dela kot mora.
Je že kdo probal povezat Samsung Galaxy S5 preko bluetootha? Prej sem imel Galaxy S in je delalo brez kakršnihkoli problemov. Pri S5 pa naključno prekinja povezavo in nadležno je to, ker takrat prekine tudi predvajanje glasbe preko radia ali CD-ja. Enkrat sem celo opazil, da sta se za hip na displayu od radia prikazala velika ura in temperatura, kot se zgodi, če ugasneš radio.
Res pa je, da se to dogaja samo na začetku, nekaj časa po tistem, ko se povežeta, kasneje pa nič več ne prekinja. Ali te probleme mogoče povzroča dostop do imenika, kot sem sedaj zasledil, da imajo te težave tudi pri drugih telefonih? Je mogoče kdo rešil to težavo z nadgradnjo software-a od audio sistema? Sam nimam USB priključka in niti ne morem tega probati.
catcher napisal/-a:Je že kdo probal povezat Samsung Galaxy S5 preko bluetootha? Prej sem imel Galaxy S in je delalo brez kakršnihkoli problemov. Pri S5 pa naključno prekinja povezavo in nadležno je to, ker takrat prekine tudi predvajanje glasbe preko radia ali CD-ja. Enkrat sem celo opazil, da sta se za hip na displayu od radia prikazala velika ura in temperatura, kot se zgodi, če ugasneš radio.
Res pa je, da se to dogaja samo na začetku, nekaj časa po tistem, ko se povežeta, kasneje pa nič več ne prekinja. Ali te probleme mogoče povzroča dostop do imenika, kot sem sedaj zasledil, da imajo te težave tudi pri drugih telefonih? Je mogoče kdo rešil to težavo z nadgradnjo software-a od audio sistema? Sam nimam USB priključka in niti ne morem tega probati.
imam jaz isti problem z LG L7II, sam sem se rešil tega da, ko se poveže mobi z radijem, mu ne dovoliš dadostopa do imenika na telefonu in ostane lepo povezan ves čas. Samo smotano je, da ne moreš dostopati do imenika in si moraš kontakte shranit v imenik radija. sem pa probal z nadgradnjo in tudi ni bilo drugače.
pred tem sem imel pa sony xperio tipo pa ni nilo nobenega problema s povezavo. vse je delovalo kot mora. vse je odvisno od telefona zgleda.
catcher napisal/-a:Je že kdo probal povezat Samsung Galaxy S5 preko bluetootha? Prej sem imel Galaxy S in je delalo brez kakršnihkoli problemov. Pri S5 pa naključno prekinja povezavo in nadležno je to, ker takrat prekine tudi predvajanje glasbe preko radia ali CD-ja. Enkrat sem celo opazil, da sta se za hip na displayu od radia prikazala velika ura in temperatura, kot se zgodi, če ugasneš radio.
Tako je, te problemi so samo zaradi dostopa do imenika. Imam S5 in povezano preko bt, na zacetku ti prekinja ampak se umiri, ali pa ne dovolis dostopa in delije tekoce.....na servisu pravijo da je to zaradi novejsega androida.
Ja, tudi pri meni je sedaj v redu, ko sem onemogočil dostop do imenika. Žalostno, da te težave ne znajo odpraviti na servisu z nadgradnjo programske opreme audio sistema.
Ja, to je vse problem v softwaru radia, ki še ne podpira teh novejših telefonov. Meni je Xperia S delala brez problema, Xperia T pa se poveže toliko, da je klicanje mogoče, do imenika pa nimam dostopa...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
GHost14 napisal/-a:Ja, to je vse problem v softwaru radia, ki še ne podpira teh novejših telefonov. Meni je Xperia S delala brez problema, Xperia T pa se poveže toliko, da je klicanje mogoče, do imenika pa nimam dostopa...
Je že našel kdo rešitev? LG G3 tudi ne dovoli dostopa do imenika....