Malo sem pobrskal po forumu in moram povedati, da imate zelo veliko koristnih informacij! Vendar konkretne informacije zal nisem zasledil!
Torej...
Sem lastnik Megane II letnik 2006 in ker zal nimam MP3 podpore na originalnem avtoradiu, sem gledal kaj narediti...
Torej prisel sem na idejo, da bi vgradil CD changer pod obstojeco enoto, vendar mi nekako ni vsec, da bi s tem izgubil "odlagalni prostor" pod radiem. (ideja CD changerja v prtljazniku mi pa zal ni vsec). Poleg tega, se mi zdi, da ta CD Changer oblikovno ravno ne pase na armaturno plosco.
Nato sem pa nasel CABASSE CD changer na eBayu. Sedaj me pa zanima, ce zadeva pase v moj avto, glede na to, da na oglasu pisejo, da ne pase, ce se nisem imel noter CD Changerja. (Ali to samo mislijo, da je potrebno zamenjati spodnji predalcek - plastiko... Ali je misljeno, da pac definitivno ne pase notri).
Slika radia, ki sem ga nasel:

Trenutno imam pa vgrajeno:

Ali se da te CD changerje se dobiti na pooblascenih servisih, ali je bolje narociti iz tujine? Cena na internetu je 172,5 funtov.
Predvidevam da obvolanske kontrole in zaslon ostane aktiven, glede na to, da je original CD changer...
Lep pozdrav,
Nejc