Torej še en problem,ki ga očitno nisem odpravil z menjavo polovice podvozja
Ko speljem,se pojavi pokanje(pokne tk tk),včasih tudi ko spustim gas.....spodnji nosilec motorja?sedaj so vprešane powerflex puše,vendar so take vibracije,da bom tudi ta "dogbone" menju z oem ali kvalitetnim ponaredkom(predlogi,mnenja)
Ne vem kaj naj še pogledam,kar bi lahko pokalo?
Ne se sekerat jest sm menov komplet use kar se da zamenjat in je klokal ( ok je res da so fedri precej trsi od seriskih ampak vseeno) vozs dokler koncniki in te zadeva ne ratajo obrablene..(lahko jih menjas z jeklenimi ampak vprasanje kaj pol ostale stvari na podvozju recejo na to.. (dobis pr vargalantu in dajo 1 leto garancije..)) Pol pa menas ker drgac bi lhko menov na 3 mesce da bi biv mer.. Das pac radio bol naglas al se pa sprjaznes... Tud men gre na zivce ampaksm obupu ker je bz...
Tud sam razmislamo menjavi dodgebon-a z neko drugo zadevo ampak ker ralli programa ne dobis u stacuni sm razmislov da bi kupu silene in naredu sam nosivc.. Sam nevem kok bi bla pol ostala 2 nosivca zadovolna nad tem..
Pa dobro sekiram se nekaj ekstra ne,samo rad bi tudi to poštimal,ker mi na trenutke gre prav na jetra.
Sem pa dobil namig,da bi bil lahko še nosilec pod akumolatorjem fuč Zgornji je po mojem mnenju OK...
Mah lahko je karkoli men neki poc na podvozju ko avto dvignem al pa ko grem v kaksn ovinek prav nagravzno pa mi se ni uspel ugotovit kaj je to.. tudi ko je bil na optiki sm mu rekel naj pogleda da nekaj poci vsake tok pa je rekel da ni nic videt.. Tezko ie ugotovit lahko zamenas se ostalo polovico podvozja pa bo se vedno isto ali pa zamenjas samo recimo nosilec pa bo ok.. To je stric mrfi.. K hoces neki postimat da bo ok pa da bo mer te zmerej pol se nekej je..e da ni tko kukr si si zamislu..
MuRiCi napisal/-a:Pa dobro sekiram se nekaj ekstra ne,samo rad bi tudi to poštimal,ker mi na trenutke gre prav na jetra.
Sem pa dobil namig,da bi bil lahko še nosilec pod akumolatorjem fuč Zgornji je po mojem mnenju OK...
MuRiCi napisal/-a:Pa dobro sekiram se nekaj ekstra ne,samo rad bi tudi to poštimal,ker mi na trenutke gre prav na jetra.
Ali je pa samo za zategnit
Povej kaj več? Je pa res,da sem nekje na forumo bral,mislim da je UrbanD pisal v eni temi...se ne spomnim v kateri da je vsaj enkrat na leto odtegoval/zategoval en nosilec??
Jp to je ta.....mislim da je okoli 20eur.
Sej nemore biti nic narobe.Od vibracij rata z leti guma mehka in potem tako tolce kot je na video...,Vzami ven akumolator pomajaj motor in bo takoj jasno ali je to ali ne.
men ga je sralo podobno kot ti praviš. rs ma še en nosilec spodi na mostu. se pravi na tisti strani kot je nosilec pod akumulatorjem. ni neki strošek 20€ sm dau se mi zdi da te nebo kdo nasral. je pa malo dela ker morš odšraufat nosilec....pol pa z vinto dvignt motor da ga lahko vn dobiš, ker gre šrauf skozi most. zgornjega lahko pa tko omejiš da ga vzameš ven...pa kovinsko košaro stisneš v primežu skupaj. tako da se gumice notr skos naslanjajo na kovinsko ohišje, namesto da je cel centi lufta na vsako stran.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
Zanimivo,za ta nosilec prvič čujem no prvo zamenjam ta dva
Če se bo pokanje še nadeljevalo,bom pa preventivno menju še tega,ki ga omenjata....sicer se bo pa sedaj avto dobro pregledal po podvozju...namreč do sedaj se je šravfalo na vinto, tokrat gre pa na dvigalo Definitivno pa se bodo počasi poštimale vse pomankljivosti