Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Varovalke so lahko tudi v motornem prostoru, pod akumulatorjem. Modus ima tako, isti porabniki mrknili.c
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Katere žarnice so v stropnih, vratnih, prtljažnih "lučkah" ter v predalu pri Megane II, letnik 2004 ?
Hvala
Hvala
w5w povsod naokol, v prtljažniku pa predalu pa mislim da je c5w.szobov1 napisal/-a:Katere žarnice so v stropnih, vratnih, prtljažnih "lučkah" ter v predalu pri Megane II, letnik 2004 ?
Hvala
Za tablico pa so C5W enako ne ?Cefizelj napisal/-a:w5w povsod naokol, v prtljažniku pa predalu pa mislim da je c5w.szobov1 napisal/-a:Katere žarnice so v stropnih, vratnih, prtljažnih "lučkah" ter v predalu pri Megane II, letnik 2004 ?
Hvala
- Hrabroslav
Nažalost so vse OK.robertp napisal/-a:Varovalke so lahko tudi v motornem prostoru, pod akumulatorjem. Modus ima tako, isti porabniki mrknili.c
Ali je možno, da zaščita motorja (oz neka druga plastika/zadeva) pri desnem sprednjem kolesu nad 100km/h začne "plapolat" in spuščat zvoke podobne frcanju/bobnenju - recimo kot ena zastava v močnem vetru?
Sem opazil na AC na poti s Krasa in sem na počivališču pregledal vse, kar sem lahko, ampak mi razen kakšne plastike spodaj ni padlo nič na pamet. Je že dolga leta improvizirano pritrjena, ker so ali navoji pojedeni ali plastika počena/zlomljena. Pri kolesu nič ne drsa, sliši se samo pri 100km/h in potem glasnost narašča s hitrostjo.
Sem opazil na AC na poti s Krasa in sem na počivališču pregledal vse, kar sem lahko, ampak mi razen kakšne plastike spodaj ni padlo nič na pamet. Je že dolga leta improvizirano pritrjena, ker so ali navoji pojedeni ali plastika počena/zlomljena. Pri kolesu nič ne drsa, sliši se samo pri 100km/h in potem glasnost narašča s hitrostjo.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Glede na opisano, v kakšnem stanju je, je čisto mogoče
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Živjo! Imam problem z orositvojo šip. Imam Cliota (1,2, 16V, letnik 2007) in opažam, da se notranja sprednja šipa zelo hitro orosi. Avto ni prižgan, stoji pred hišo. Včeraj zvečer je bila tako šipa zelo hitro orošena, sem samo gledala od zunaj, danes zjutraj pa ni bila več. Mi zna kdo razložiti kaj bi lahko bil vzrok? V avtu ni nobenih mokrih madežev, sem vse pregledala.
Najlepša hvala.
Najlepša hvala.
Lp ,imam težave z Laguno II 2002 in sicer ko malo hitreje speljem se sliši pri motorju čuden zvok, kot da bi vibreral kakšen pleh vendar samo, ko je prižgana klima pri ugasnjeni klimi tega ropota ni se pa zgodi nekje pri 2500vrt/min. Mehanik mi je rekel, da najvrjetneje ropota sklopka kompresorja klime. Zanima me ali je mel kdo od vas tak problem oz. kaj bi lahko bilo narobe.
HVALA.
HVALA.
Pozdravljeni fantje, kupil sem Grand Scenika l.2007, ki ima navigacijo in komande na sredinskem naslonu.Ker bi ga rad priklopil na tester ne morem priti do obd vtikača, pod tem naslonom.Tista finta z odstranitvijo držala za pepelnik ne dela, ker je naslon iz enega kosa.Kako lahko pridem do tega vtikača?
Pozdravljeni
Kaj nima diagnostični priklop pod konzolo ( ki se umakne nazaj ) ali pri pepelniku??
S katerim diagnostičnim orodjem nameravate pristopati do mreže?
Lep pozdrav
Kaj nima diagnostični priklop pod konzolo ( ki se umakne nazaj ) ali pri pepelniku??
S katerim diagnostičnim orodjem nameravate pristopati do mreže?
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
Sej konzolo dam nazaj, ima pa tisti del, ko je za pepelnik ali pa lončke skupaj z sredinskim naslonom v enem kosu in zato ne morem dvignit pokrova nad vtikačem.Pa priklopil bom bluetooth varjanto, da pogledam za napake.