Prevoženih je imel okoli 55.000 km
Letnik 2009
Motor 1.4 TCe 130HP
Prejšni lastnik je predelal:
- plinska naprava Landirenzo
- znižanje za 3.5cm če se ne motim
- pragovi + sprednji spojler
-chip tuning pri vs tuningu
Plinsko napravo sem še moral homologirati da imam vse na črno na belem.
Pred zimo sem kupil rabljene 16" felge od megana, slik od zimskih felg nimam ker se včeraj nisem mogu zadržat in sem že obul letne čeveljčke
Šel sem tudi do CSS tuninga, ker sprva sploh nisem vedel da je avto že bil čipan oz nisem bil glede tega pozoren, tam so opravili pregled mape in meritev na valjih.
Še ene par slikic:

Še obisk pri CSS:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 599&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
S samo plinsko napravo je bilo nekaj težav potrebno je menjati 2 šobe. V kratkem grem še na servis plina. Sem že naredil tudi redni servis, menjava komplet ploščic pa zadnja leva ključavnica je crknala, še sreč pod garancijo. Imel sem tudi nekaj nesreče s samim avtom, na parkplacu mi ga je ena punca ruknala desno spredi, sicer zgolj napokan lak, a sem vseeno dal porihtat. Pred zimo sem peljal po cesti in sem ruknil grd sredi ceste v eno luknjo => amortizer spustil. Tako da sem menjal oba sprednja amortizeja. Amortizerji so bolj na udaru ker je bil avto naknadno spuščen. No in bil je mir do februarja, potem je priletel na AC kamenček v šipo (sreč imam kasko), 2 tedna nazaj pa še zajec pristal pod sprednjim spojlerjem in en konc spoilerja je zajec odnesel s sabo v grob
Sicer pa ja glede porabe še
Avto sem lani peljal k Juretu na poliranje (nevem ali lahko dajem linke na avtomobilizem
Več slikic od notranjosti obljubim da pridejo
Aja pa pride še konkretn update glede ozvočenja, planirano okoli maja, pridejo slikce montaže itd
Nekaj na hitrco kaj bo sledilo...