Pri Cliotu letnik 06 ne morem prestaviti iz vzvratne prestave v kakšno drugo, zgleda se je zaskočila ali kaj podobnega???
Prosim za pomoč
LP
Hvala za odgovor. Bom jutri preveril. Kakšna bi bila okvirna cena za popravilo?Fan napisal/-a:Pozdravljeni
Ja, včasih je potrebno tudi malo počakati![]()
Preverite vzvodje od ročice do menjalnika
Lep pozdrav
lahko da je samo za nastavit vzvod.LEFTY napisal/-a:Lep pozdrav,
Malo si sposodim temo tukaj...
Jaz imam sicer Megana l.00 1.9 dti, pri katerem pa je malo drugačen problem z menjalnikom. Namreč kadarkoli ustavim v 3. prestavi in vržem v prosti tek, je skoraj nemogoče dati v 1., čeprav avto povsem stoji??? Tudi če malo bolj potegnem ročico k sebi in potisnem naprej proti 1. mi da v 3. Do 1. pridem le če dam najprej v 2. pa nato v 1. Je to normalno? Meni je sicer precej moteče, ko hočem na križišču speljat pa moram potem štrikat z menjalnikom.![]()
No možno, da je to res normalno delovanje, ker že kar dolgo časa opažam to, ampak v zadnjih dveh tednih pa še posebej. Sprva sem mislil, da se pod menjalnikom pozimi sneg zabaše in zato ne gre lepo, ampak zdaj so pa že temperature. Nič še nisem preverjal, sem reku prej malo preverim... Drugače pa je prestavljanje tekoče, gladko.
Prosim za kak predlog...