Renault Clio 06 ne gre iz vzvratne prestave

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
omanaz

Renault Clio 06 ne gre iz vzvratne prestave

Odgovor Napisal/-a omanaz »

Pozdravljeni

Pri Cliotu letnik 06 ne morem prestaviti iz vzvratne prestave v kakšno drugo, zgleda se je zaskočila ali kaj podobnega???

Prosim za pomoč

LP :D
omanaz

Re: Renault Clio 06 ne gre iz vzvratne prestave

kje ste zdaj mojstri? :lol:
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ja, včasih je potrebno tudi malo počakati :D

Preverite vzvodje od ročice do menjalnika

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
omanaz

Fan napisal/-a:Pozdravljeni

Ja, včasih je potrebno tudi malo počakati :D

Preverite vzvodje od ročice do menjalnika

Lep pozdrav
Hvala za odgovor. Bom jutri preveril. Kakšna bi bila okvirna cena za popravilo? :?
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Sveti Peter ve, pa je tiho :)

Dokler se ne ve, kaj nagaja, je zavajajoče govoriti o strošku, lahko je kaj banalnega :)
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
koma1412

Odgovor Napisal/-a koma1412 »

Mau poglej pod menjalnik.....men se je isto zgodil....u drugi in nikamor drugm....ze mislu da bo frka pa kok bo dela....se mi je pa kamn direkt tm med ročico zagozdu (sm ga sam odstranu in je blo gud)....tko da zna bit kej tazga
Uporabniški avatar
LEFTY

Odgovor Napisal/-a LEFTY »

Lep pozdrav,
Malo si sposodim temo tukaj...
Jaz imam sicer Megana l.00 1.9 dti, pri katerem pa je malo drugačen problem z menjalnikom. Namreč kadarkoli ustavim v 3. prestavi in vržem v prosti tek, je skoraj nemogoče dati v 1., čeprav avto povsem stoji??? Tudi če malo bolj potegnem ročico k sebi in potisnem naprej proti 1. mi da v 3. Do 1. pridem le če dam najprej v 2. pa nato v 1. Je to normalno? Meni je sicer precej moteče, ko hočem na križišču speljat pa moram potem štrikat z menjalnikom. :|
No možno, da je to res normalno delovanje, ker že kar dolgo časa opažam to, ampak v zadnjih dveh tednih pa še posebej. Sprva sem mislil, da se pod menjalnikom pozimi sneg zabaše in zato ne gre lepo, ampak zdaj so pa že temperature. Nič še nisem preverjal, sem reku prej malo preverim... Drugače pa je prestavljanje tekoče, gladko.

Prosim za kak predlog...
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Dokler se ne pogleda, bo predlog premalo

Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

LEFTY napisal/-a:Lep pozdrav,
Malo si sposodim temo tukaj...
Jaz imam sicer Megana l.00 1.9 dti, pri katerem pa je malo drugačen problem z menjalnikom. Namreč kadarkoli ustavim v 3. prestavi in vržem v prosti tek, je skoraj nemogoče dati v 1., čeprav avto povsem stoji??? Tudi če malo bolj potegnem ročico k sebi in potisnem naprej proti 1. mi da v 3. Do 1. pridem le če dam najprej v 2. pa nato v 1. Je to normalno? Meni je sicer precej moteče, ko hočem na križišču speljat pa moram potem štrikat z menjalnikom. :|
No možno, da je to res normalno delovanje, ker že kar dolgo časa opažam to, ampak v zadnjih dveh tednih pa še posebej. Sprva sem mislil, da se pod menjalnikom pozimi sneg zabaše in zato ne gre lepo, ampak zdaj so pa že temperature. Nič še nisem preverjal, sem reku prej malo preverim... Drugače pa je prestavljanje tekoče, gladko.

Prosim za kak predlog...
lahko da je samo za nastavit vzvod.
RenaultSport
Odgovori