Croma 3X (nov skandal)

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Pudl
Kraj: Velenje - Dražgoše

Odgovor Napisal/-a Pudl »

Evo, doma s Ptuja.
Najprej cestitam Cromi za 2 mesto in hiter avto.... :oops: , pozdravljam Darka, ker si je vzel 5 minut zame, Frootega sem skoraj ves cas od zadaj gledal :lol: . Se bomo enkrat v zivo spoznali.
Je bilo kar zanimivo, samo organizacija je skripala s predolgimi premori med dogajanji, neograjenimi prostori (avtoakustika) ter premalo odlocnosti za koga ven vrzt s prostora (nabijanje obratov). Drugace pa je bilo kar nekaj dobrih avtov. Samo ocenjevanje pa se mi zdi da je bilo tako tako. Ocitno je vec vredno, ce das celi kup denarja v avto in ga ustimas z nekimi kupljenimi variantami, kot pa da se sam potrudis in s svojimi rokami nekaj naredis.

Ce koga zanima lahko pogleda slike na: http://tuning-ptuj.moj-album.com/album/397273/

Ajd, Ales.
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

ej pudl a ti si bil z unim rdecim cliotom novim?

btw. povej mal kulk smo se pelal ker men je sam do 150 stevc pokazu ker mi ne kaze prav zaradi parih predelav na motorju :D:D:D
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Pudl

Jp, jaz sem se podil za tabo.
Koliko je slo: od tunelov navzdol mi je kazalo okrog 205, drugace pa okrog 185 km/h. To je pa tudi toliko kolikor gre moj (diesel power :twisted: )
Kaj pa imas ti za ene predelave na masini, da gre tolko? :shock:
croma_man = 2fast2noisy

Ajd.
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Tudi jaz cestitam cormatu za nagrado.Cestitke!
Nad tem ocenjevanjem sem pa tudi jaz razocaran.Nevem ce fora s 7" na armaturki in 13,3"LCD-jem na stropu in 80% spremenjeno notranjostjo ne uzge, potem nevem kaj bi vec uzgalo pri "sodnikih"? :?

Vazn je kokr sma se s Cromatom strinjala da gres v A3M, kupis vse kar vidis , das v sajtergo, odpres vrata, se zapeljes in vse streses v auto.In to je potem zmagovalna kombinacija. :D
Eh Kalos Kalos legenda.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
melonca'r

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

a kalos je zmagu? :x :x :x

ocitno komisija nima okusa za styling!
Uporabniški avatar
Mcoupe
Kraj: Kranj(Brnik)

Odgovor Napisal/-a Mcoupe »

mloncar napisal/-a:a kalos je zmagu? :x :x :x

ocitno komisija nima okusa za styling!
croma cestitke za drugo mesto!
no pa da ti malo zasmetimo temo al pa ce pod srecanja napisete kdo so bli zmagovalci posameznih kategorij!

aja croma hitr zameni auspuh ker ti zadej tolk ven gleda da bi moral po zakonu ze varnostni trikotnik met obesen :lol:
Slika
Uporabniški avatar
croma_man

predelave so fergazer 32/32 weber predelane lopute, drug menjalnik pa sportna sklopka pa ngk sportne svecke, drugo nismo nic sraufal. Je pa dosti razlike do navadnega 1.4 motorja.

hvala za cestitke.

morm it do novaka mal povprasat kolk me bo obral za menjavo, bo pomojem do konca tedna japan powah gor ze.

mcipa dej drugic me najd na showu pa bomo spil kako :D

dark enkrat se morma neki pogovorit glede tvoje notranjosti ker sm neki upazu kar mislim da je komisija tud opazla ;) samo na privat, ne javno.
Slika
Uporabniški avatar
Mj Lyte
Kraj: Polzela

Odgovor Napisal/-a Mj Lyte »

Croma ti mal bluzis...

sem poslusal tvoj avto, pol pa se se enga drugiga, pa je mel not sam en sub, pa je prbil dost bol ko pa teb! Na meter je blo okol 148dB, pa njemu je res streho trgal ne pa tak ko teb, ko sam govoris, da ti jo...

BTW: pa js mam v avtu sam eno 15", pa 50W amp, pa sem tud na meter prbil 142,3 dB, na finalu 2004....

Sej ti nc nocim, sam ni pa treba pretiravat tako kot ti to pocnes! V slo je se velik dost glasnejsih/lepsih ipdl. avtov, pa se lastniki nc ne hvalijo....

lp
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

no js sm cromatov avto vidu, k mu ga "napihuje"
Slika
Uporabniški avatar
croma_man

dej ka se zdej tule po forumu pederisis mj lyte - povej mi to v zivo drugic.

pa kdaj in kje si poslusal moj sistem? ce je blo na ptuju si ***** ker se mi nisi predstavu in mi zdj tuki v hrbet skaces, tam bi stegnu gobec.

drugac pa mam kompresijsko skatlo ce ves ka to je ko si tak pameten. In tist avto ki si ga ti poslusu z 1x12 ki ma 148 na musko bi jst rad slisu, poznam vse slovenske glasne avte pa ne poznam nobenga ki ma 148 na musko. Gospod pametnjakovic zmontiraj ti v poliester 3 12"ke v bas refleks kistah pa z 2 ampi v prtlaznik od cliota, no da te vidim. Cirka eno leto nazaj si bil revez, mel si en tak sub k sm jst mel 2 in a sem se takrat kej pederisu pa te zajebavu? Pa ko se kiste nisi znal nardit pa dvomim ce se je to spremenilo ko ti je klemen posodu svojo kisto da si lahk mel musko v avtu? Nimas pojma tud zdj se ne.

aja pa ce si poslusu to na ptuju ti jst povem da ni blo nobenga avta ki bi mel 148 db ;) edini zlo hudi avto je od novaka ki ima plutonija notr in 146 db z kisto za poslusanje. Tist je tud mene bolel ob poslusanju.

drugic pa ce ti kej na kurcu visi mi prosim v obraz povej ne se pa tule kurcit kak frajer sem...nared si avto, hodi po tekmah pa objavljaj v svojih temah, moje pa pust pr mer ;)

vsake oci majo svojga malarja, vsaka usesa tud, men je usec to kar sm naredu in sem tud celo zimo pa skor 1 mio vlozu v to, dej to ti nared pa pokaz pol ;)

Pa kje za hudica sm pretiravu? a to je pretiravanje ce pisem tuki na forumu kam hodim in kaj dosegam? ja dobr, pol pretiravam. Sam bom se naprej ker mi je usec pretiravat.

no dost za dans.

no nimam se dost :

15" in 50W amp 142 db? ce mi to dokazes v velenju ti predam kljuce od mojega avta skupaj s sistemom in grem pes domov ! To lahk dobis tud pisno in overjeno od notarja. Nateguj ti cigumi, ne pa mene.

se kr nimam dost :

priznam da moj avto ni najglasnejsi, to nisem nikol trdil da bo...

priznam da moj avto ni najlepsi, to tud nikoli ne bo ker ga prodam konec leta in ne mislim vlagat nevem kaj vec v avto...

prenesem vse kritike sam take pizdarije ko pa ti pises mi pa tak streho dvignejo da bi te sel zdle iskat na polzelo.
Slika
Pudl

Eh, fanta ne se kregat pa grdo govorit. Se bosta na enem lokalcu dobila pa sprobala 1 proti 3 subom.
Croma: tebe sem zamudil na tekmi tako da ne vem kako ti vse skupaj igra. Sem pa slisal DJ Staneta pa me zanima a tebi bolj nabija ali njemu?

Ajd, Ales.
Uporabniški avatar
croma_man

stava stoji : 15" 50W RMS ki mi bo z osciloskopom pokazal da jih je 50 in 142+ dB, ce mu to uspe grem pes domov. Nima dalec do Velenja v nedeljo.

od dj-staneta nisem poslusal avta tak da nevem komu igra glasneje, jst sm avto delal s tem namenom da igra kvalitetno in pa tudi naglas zato so tudi drage komponente v avtu in ne low budget zvocniki in ojacevalci. Naredu sm avto ki je konkurencen v kvaliteti, glasnosti na musko in decibelih, s tem da sem vlozu prek 300 ur dela v izdelovanje panelov in prtlaznika. In dokaze in pokaze mi nej avte ki so v sloveniji glasnejsi od mojega in ki imajo lepso montazo kot jst drugace pa naj bo tiho. Da se pa dokazat na sledeci nacin : slika avtomobila in rezultat, potem bom tiho in priznal da je bolsi prej pa ne.

ni moj avto najglasnejsi, ni najkvalitetnejsi, ni najlepsa montaza, sam trenutno ne poznam avta ki bi bil narjen za poslusanje in bil glasnejsi. Se pa delata v mojem teamu 2 taka avta ki me bosta konec leta oz. naslednje leto dobro prekasala z 2x15" v poliestru pa tudi konkurenca ne spi, sam trenutno sem pa edini z poliestrom ki pac pokaze toliko kot pokaze.

aja pa na prvi strani euro tuning showa sem :fist: in nisem nobenmu reku naj me da gor, sami so me dali 8)
Slika
Uporabniški avatar
FRooTEG

Odgovor Napisal/-a FRooTEG »

hi hi .. pa sej ni res kako fovsijo zganja folk ..
:D Nevem no .. men je smesno !

Tist z 50 RMS a , pa 142 dB .. jah .. js bi tud rad vidu .. ti dam Ca 41 ! Ja 4x50 RMS a, .. takoj .. zapakiranega .. mdona .. bos mel 2x 50 RMS a .. pa 284 db ne ?

sicer pa my lite .. se eno tako brezvezno natolcavanje, pa js brisem, d se cromanu nebo treba matrat ! Ce mas kej za povedat to podkrepi z dokazi!

MATR MAM DOST TE FOVSIJE !!!!

aja .. pa radi se mejte !

LP FRooT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer

Is it GREEN ? . . . . . . . . YES :D
Uporabniški avatar
croma_man

pozdravljen tj ;) (lepo da pises v imenu drugih ki nimajo pojma)

no povej mi zakaj ima zazo v avtu epicenter in kako deluje? potem pa pametuj naprej

...in da te opomnem mel je BR skatlo in ne kompresijo kot jst.

tuki se ne gre vec za kreganje ampak dolocene osebe neki ne razumejo.

kulk pa juretu kej pokaze njegov clio ki ima enak setup kot moj?

mam pa se en izziv ce gospoda dbastards pristanete na to v velenju:

deathmatch 5 min : croma vs. jure
Slika
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a Guli »

Samo da trese vse, pa je dost naglas... pol je pa samo eno bol glasno od drugega.

@Croma_man ... lep prtlaznik mas ;)

P.S. Tipicna slovenska fusija. Ce ckrne meni krava, naj pa se sosedu...
Odgovori