dej ka se zdej tule po forumu pederisis mj lyte - povej mi to v zivo drugic.
pa kdaj in kje si poslusal moj sistem? ce je blo na ptuju si ***** ker se mi nisi predstavu in mi zdj tuki v hrbet skaces, tam bi stegnu gobec.
drugac pa mam kompresijsko skatlo ce ves ka to je ko si tak pameten. In tist avto ki si ga ti poslusu z 1x12 ki ma 148 na musko bi jst rad slisu, poznam vse slovenske glasne avte pa ne poznam nobenga ki ma 148 na musko. Gospod pametnjakovic zmontiraj ti v poliester 3 12"ke v bas refleks kistah pa z 2 ampi v prtlaznik od cliota, no da te vidim. Cirka eno leto nazaj si bil revez, mel si en tak sub k sm jst mel 2 in a sem se takrat kej pederisu pa te zajebavu? Pa ko se kiste nisi znal nardit pa dvomim ce se je to spremenilo ko ti je klemen posodu svojo kisto da si lahk mel musko v avtu? Nimas pojma tud zdj se ne.
aja pa ce si poslusu to na ptuju ti jst povem da ni blo nobenga avta ki bi mel 148 db

edini zlo hudi avto je od novaka ki ima plutonija notr in 146 db z kisto za poslusanje. Tist je tud mene bolel ob poslusanju.
drugic pa ce ti kej na kurcu visi mi prosim v obraz povej ne se pa tule kurcit kak frajer sem...nared si avto, hodi po tekmah pa objavljaj v svojih temah, moje pa pust pr mer
vsake oci majo svojga malarja, vsaka usesa tud, men je usec to kar sm naredu in sem tud celo zimo pa skor 1 mio vlozu v to, dej to ti nared pa pokaz pol
Pa kje za hudica sm pretiravu? a to je pretiravanje ce pisem tuki na forumu kam hodim in kaj dosegam? ja dobr, pol pretiravam. Sam bom se naprej ker mi je usec pretiravat.
no dost za dans.
no nimam se dost :
15" in 50W amp 142 db? ce mi to dokazes v velenju ti predam kljuce od mojega avta skupaj s sistemom in grem pes domov ! To lahk dobis tud pisno in overjeno od notarja. Nateguj ti cigumi, ne pa mene.
se kr nimam dost :
priznam da moj avto ni najglasnejsi, to nisem nikol trdil da bo...
priznam da moj avto ni najlepsi, to tud nikoli ne bo ker ga prodam konec leta in ne mislim vlagat nevem kaj vec v avto...
prenesem vse kritike sam take pizdarije ko pa ti pises mi pa tak streho dvignejo da bi te sel zdle iskat na polzelo.