hmm konc septembra v prodajo, upm pa da bo ostau med forumašiGuti napisal/-a:Lep je!..kam gre pa rs?
Clio 2.0 16v l2ooo
Re: Clio 2.0 16v l2ooo
naj kupi drhouse ki si tako zeli ph1 
Če ga ne bo nihče drug ga bom jz 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
mislim pa da je Toma. govoriu o tem dodatku, pa smo se pol čisto narobe razumeli

"nove" pa so meglenke

"nove" pa so meglenke
Urban z veseljem ti ga prodamUrbanD napisal/-a:Če ga ne bo nihče drug ga bom jz
Če pa ni €Guti napisal/-a:naj kupi drhouse ki si tako zeli ph1
Bi ga pa vzel takoj.. Že Coupejkotu sem težil po PM, ko je prodajal
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Waaa, čestitam!
Razen porabe in igrivosti, mislim da prekaša RS-a, dobr si tole nabavu. Motor in pogon sta 1A, podvozje se da pa tud dodelat, da bo taprav bombnik
Edin tale Haldex je mal jeba, ampak se dobi enota, kjer ga lahko s stikalom stalno vključiš in imaš stalni 4x4, ker v suhem je tale avto 95% časa samo FWD na žalost.
A je 210 al 225KM?
Razen porabe in igrivosti, mislim da prekaša RS-a, dobr si tole nabavu. Motor in pogon sta 1A, podvozje se da pa tud dodelat, da bo taprav bombnik
A je 210 al 225KM?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
No hualakmetek napisal/-a:Waaa, čestitam!
Razen porabe in igrivosti, mislim da prekaša RS-a, dobr si tole nabavu. Motor in pogon sta 1A, podvozje se da pa tud dodelat, da bo taprav bombnikEdin tale Haldex je mal jeba, ampak se dobi enota, kjer ga lahko s stikalom stalno vključiš in imaš stalni 4x4, ker v suhem je tale avto 95% časa samo FWD na žalost.
A je 210 al 225KM?
Podvozje je pa bilstein b14... ugl oprema pa je crno usnje recaroti el. Nastavljivi sedezi, tempomat....
Ohranjen pa je tudi lepo...
To je to sicer ni prava tema, ampak da se ve kaj je na stvari
OK, pol je sam še pogon za "uštimat" pa je to to
Upam da ti bo dobro služil, pa da se še kej skp zapelemo 
brez skrbi sem že govoru z urbanom da na kašnih roadtripih in trackdayih ne bom mankaukmetek napisal/-a:OK, pol je sam še pogon za "uštimat" pa je to toUpam da ti bo dobro služil, pa da se še kej skp zapelemo
super avto si nabavo ..to je vozil prej slicker ne ? 
hualagaši napisal/-a:super avto si nabavo ..to je vozil prej slicker ne ?
prej ga je imeu Bine (nadimka ne vem) iz Trebnje
No glede podvoznja ne vem, ampak testna vožnja je bila po zelo močnem nalivu in je avto ZELO stabilen... enx sem tudi prvo pohodu pa ni nobena lučka za zdrs koles utripala, samo zaleplo jekmetek napisal/-a:OK, pol je sam še pogon za "uštimat" pa je to toUpam da ti bo dobro služil, pa da se še kej skp zapelemo
Ja Bine ma Slicker nick na favdlu ja, no če je od njega, verjamem da je u nulo, bila je Ibiza, VR in GTI. Kot pogon sem mislu stalni 4x4, ker haldex verjetno veš kako in kdaj dela?
Ja avto je res top nimam pripomb... Ja ja to bo pol ta Binekmetek napisal/-a:Ja Bine ma Slicker nick na favdlu ja, no če je od njega, verjamem da je u nulo, bila je Ibiza, VR in GTI. Kot pogon sem mislu stalni 4x4, ker haldex verjetno veš kako in kdaj dela?
Mja nekaj sem brau ja, glih tolko da sem razumeu delovanje, je pa sigurno bolsi torsen ampak uno je za motorje z vzdolzno postavitvijo? Popravi me če se motim...
AJA GLIH TOLKO RS JE PRODAN