Prosim za vaša mnenja, sam sem totalni laik
Hvala
avto se ti ugasne, pa tudi to ko se zelo segreje?Jonathan napisal/-a:No, zdaj sem malce bolj pospešil tudi v prvi prestavi in spet se avto ugasne in napiše switch off ignition.
To ne. Ma še kdo drug kako idejo, kaj bi bilo?ridder napisal/-a:avto se ti ugasne, pa tudi to ko se zelo segreje?
2 stvari - če ne misliš "izdati", potem brez veze smetiš po forumu. Bodi tiho in se škodežljivo smejridder napisal/-a:avto se ti ugasne, pa tudi to ko se zelo segreje?Jonathan napisal/-a:No, zdaj sem malce bolj pospešil tudi v prvi prestavi in spet se avto ugasne in napiše switch off ignition.
Imel identičen problem, le da je bil takrat mislim da clio 1.6 16v. Žal rešitve ne mislim razkriti, saj mi je takrat vzela ogromno časa, živcev in denarja....
So pa takrat menjali prejšnji mehaniki vse po spisuku......pa ni bilo rešitve. In sem ogromno časa študiral in končno našel problem in rešitev.... Zato ga pa ne mislim izdati...
Drugače pa priklopi na tester, lahko tudi na klubskega (to storijo zelo ugodno, pa še prijazni so) za začetek bo že to nekaj!
joztom napisal/-a:Izjave g.ridderja so za izločitev iz foruma, administratorji!!
Lahko plačuješ kolikor hočeš, ampak taki odgovori ti bodo prej naredili antireklamo kot kar koli drugega. Sem tudi sam že razmišljal, da bi avto pripeljal k vam a me je, ko sem prebral zgornji post minilo.ridder napisal/-a:joztom napisal/-a:Izjave g.ridderja so za izločitev iz foruma, administratorji!!
Jaz plačujem, da se reklamiram po forumu! Moji nasveti so pomagali že ogromno uporabnikom! Kar preberi jih.
Ti pa očitno vsiljuješ reklamo z prodajo rezervnih delov, z cenami in nasveti kje jih naj kupujejo. Vsi tvoji posti pričajo o tem. In ne vtikaj se več v stvari ki se te ne tičejo. Admin prosim pobriši zadnje 4 poste ker ne sodijo k temi!
kakor želiš!Dom3n napisal/-a:Lahko plačuješ kolikor hočeš, ampak taki odgovori ti bodo prej naredili antireklamo kot kar koli drugega. Sem tudi sam že razmišljal, da bi avto pripeljal k vam a me je, ko sem prebral zgornji post minilo.ridder napisal/-a:joztom napisal/-a:Izjave g.ridderja so za izločitev iz foruma, administratorji!!
Jaz plačujem, da se reklamiram po forumu! Moji nasveti so pomagali že ogromno uporabnikom! Kar preberi jih.
Ti pa očitno vsiljuješ reklamo z prodajo rezervnih delov, z cenami in nasveti kje jih naj kupujejo. Vsi tvoji posti pričajo o tem. In ne vtikaj se več v stvari ki se te ne tičejo. Admin prosim pobriši zadnje 4 poste ker ne sodijo k temi!