Clio 2.0 16v l2ooo
Re: Clio 2.0 16v l2000
Lep pozdrav
Po eni nesrečni pauzi sem spet na cesti in sicer z dokaj podobnim, pa vendar dosti lepšim rs-om
Po menjavi motorja (27.4 2013) se že veselo podim po cestah
(kako sem ga pogrešau )..

Avtek dela super, gre dosti bolše kot prej brez remapa (vsaj občutek je tak) da o zvoku sploh ne zgubljam besed

Aja je pa presneto nizek, čez ležeče se komaj preplazim

nekaj slikic:

v dobri in predvsem mlajši družbi

No danes sem pa dobu stvar ki me je kr morila in sicer inox ploščico na kateri je ugravirana homologacijska št. za auspuh... Zdej pa naj grmi
Ploščica pa zgleda tko (pride zapikano na auspuh):

Drugi teden grem še optiko nardit, pa centrirne puše za feltne, pol pa če bo le vreme na grobnik spustit konjičke na pašo (če do tax rešim use z temi pušami pa optiko)
Lp
Po eni nesrečni pauzi sem spet na cesti in sicer z dokaj podobnim, pa vendar dosti lepšim rs-om
Po menjavi motorja (27.4 2013) se že veselo podim po cestah

Avtek dela super, gre dosti bolše kot prej brez remapa (vsaj občutek je tak) da o zvoku sploh ne zgubljam besed

Aja je pa presneto nizek, čez ležeče se komaj preplazim

nekaj slikic:

v dobri in predvsem mlajši družbi

No danes sem pa dobu stvar ki me je kr morila in sicer inox ploščico na kateri je ugravirana homologacijska št. za auspuh... Zdej pa naj grmi
Ploščica pa zgleda tko (pride zapikano na auspuh):

Drugi teden grem še optiko nardit, pa centrirne puše za feltne, pol pa če bo le vreme na grobnik spustit konjičke na pašo (če do tax rešim use z temi pušami pa optiko)
Lp
Re: Clio 2.0 16v l2000..NEW RS IS BACK :D
kvaj z mačkom? as ga zbil

1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Haha ma neki se je zraven ustulu...
Kaj je potem tukaj ostalo tvoje in kaj je od Coupejkota? "Njegova" je komplet karoserija, notranjost, izpuh, remap..., tvoj pa motor in menjalnik?
No, sej, kot sem že njemu večkrat napisal - noro lep avtičk
No, sej, kot sem že njemu večkrat napisal - noro lep avtičk
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
točno tako kot si napisal 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Točno tko kot si napisau, iz mojega rs-a je samo motor ter menjalnik.
Zunanjost oziroma ceu rs je top in mislim da ne potrebuje nobene zunanje spremembe....
Eno uprašanje in sicer a pozna kdo kašno čistilo za armaturno, katero ne uniči plastike in ne pušča mastno (brez leska), torej da jo očisti in osuši. Moja je namreč cela lepljiva že od kombinacije šprejeu in praha/umazanije. Z vodo sem probau in ne gre čisto nič dol.
Zunanjost oziroma ceu rs je top in mislim da ne potrebuje nobene zunanje spremembe....
Eno uprašanje in sicer a pozna kdo kašno čistilo za armaturno, katero ne uniči plastike in ne pušča mastno (brez leska), torej da jo očisti in osuši. Moja je namreč cela lepljiva že od kombinacije šprejeu in praha/umazanije. Z vodo sem probau in ne gre čisto nič dol.
me veseli ,da je spet v pogonu
super 
a črna "maska" pa ostane
mi je pa všeč,da si ga zrihtal in se bo vsaj še en RS1 vozu naprej 
Live long and prosper \\//
Črna maska ostane ker mi je ušeč tko
... Ja nekam malo je tej Ph.1 po cestah...
Pozdrav
Tko z rs-om se podim že dober mesec po cestah in za enx dela brez težau. Drugi teden je v planu menjava olja, ter montažat sonde za temp. olja, katerega sem kupil danes.
Pred kratkim sem tudi očistil motor ter okolico motorja. Zgleda tko nekako

No gleda te optike je pa problem da moram prej zamenjat L+D zglob roke, L+D končnik volanske letve ter levo spono volana... To nameravam nekako u drugem tednu rešit. Glih informativno pa malo številk o trenutnih naklonih koles: L sprednja -2.20° , D sprednja -1.37° , zadaj pa L -1.35° , D -1.37°
Trenutno stanje avta je pa takšno kot je blo

Glede čistoče je pa tako, da ga perem po vsakem dežju kar pomeni skoraj vsak drugi dan haha..
Lp
Tko z rs-om se podim že dober mesec po cestah in za enx dela brez težau. Drugi teden je v planu menjava olja, ter montažat sonde za temp. olja, katerega sem kupil danes.

Pred kratkim sem tudi očistil motor ter okolico motorja. Zgleda tko nekako

No gleda te optike je pa problem da moram prej zamenjat L+D zglob roke, L+D končnik volanske letve ter levo spono volana... To nameravam nekako u drugem tednu rešit. Glih informativno pa malo številk o trenutnih naklonih koles: L sprednja -2.20° , D sprednja -1.37° , zadaj pa L -1.35° , D -1.37°
Trenutno stanje avta je pa takšno kot je blo

Glede čistoče je pa tako, da ga perem po vsakem dežju kar pomeni skoraj vsak drugi dan haha..
Lp
No danes sem zamenjau olje + filter, oba zgloba rok ter končnike volanske letve.
S tem sem za par mesceu odpravljen z lufti, ker za ta denar ne pričakujem da bojo zdržali ne vem kolko
. Spono volana mi ni uspelo odšraufat ker ne morem prit zraven (najverjetneje bi mogu celo volansko letev odšraufat).Sem jo pa tudi malo pregledau in ni tako kritična
Drug teden grem še optiko nardit
(upm da se bo dalo, ker sem opazu da imajo tam kjer pride feder čez karoserijo
-top mounte al kar koli že full lufta).
V vsakem primeru, če bo le vreme uredu grem pa 22 na grobnik
No tukaj pa še ena slikca glih da ne bo samo besedilo

Drug teden grem še optiko nardit
V vsakem primeru, če bo le vreme uredu grem pa 22 na grobnik
No tukaj pa še ena slikca glih da ne bo samo besedilo

Tam ni lufta, samo ni fiksno vpeto, pa se premika, če imaš avto dvignjen. Edino če ti med vožnjo tolče in poka, pol lahko da je šel ležaj noter.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
mam tud jst na eni strani ene 2 cm lufta 
Je možno da sem te videl ene 2 dni nazaj v Kopru tam mimo Bodysensa? Lep je!!!

事実は拳ではない!