drgač pa nice job:)
Clio IV
Re: Clio IV
kable se ne izolira z izolirtrakom ampak z gumijasto bužirko ki jo nato z vžigalnikom segreješ da se prilagodi žici....
skrčko misliš
pozabo sem jih doma
kable sem itak zalotal
kretnica je nastavljena na 0dB ali jo dam na -2dB ? naj mi en to razloži zakaj so te nastavitve
kable sem itak zalotal
kretnica je nastavljena na 0dB ali jo dam na -2dB ? naj mi en to razloži zakaj so te nastavitve
Dobro si to poštimal...pa se ti ni nič smililo, ko si ga tak grdo razmontiral?...jaz se tudi odločam za nastavek za izpuh in za senzorje pa ne bi jaz vrtal (((: ...drugače pa super!
LP B.
LP B.
Što Bager Ne Može, Ja Lopatom...
Če delaš nežno se ti ne smiliNeMeBasat napisal/-a:Dobro si to poštimal...pa se ti ni nič smililo, ko si ga tak grdo razmontiral?...jaz se tudi odločam za nastavek za izpuh in za senzorje pa ne bi jaz vrtal (((: ...drugače pa super!
LP B.
Jaz nisem vrtal senzorjev
Ko sem tapeto od vrat jemal dol sta mi ostali dve sponki noter ko sem jih jemal ven sem jih zlomil in sem šel po nove na renault servis 3 sponke 3,70€ WTF
vse nalepke z številkami sme skril, ker ne vem kaj pomenijo.
a sem vredu vrezal plastiko ali sme že uničil zvok za bass?
a sem vredu vrezal plastiko ali sme že uničil zvok za bass?
dobro je, ta WNB port nič kaj ne pomeni
to je bolj okras kot pa kaj drugo
@Ferdo...kdo ti je naredil okrasni nastavek za izpuh?...verjetno je bilo potrebno kaj rezati, pa si preveril kako je potem z garancijo izpuha?...verjetno boš izvajalca moral napisati na ZS, da ne boš delal reklame, predvidevam (((: ...kot vidim si itak iz Maribora...Hvala za odgovor ((:
LP B.
LP B.
Što Bager Ne Može, Ja Lopatom...
vov pa to je to :$
OK, enkrat je treba meet naredit: jst mam 1ko s karbon haubo, marex 2ko, ti s 4ko, treba samo še enega z 3ko najt 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
a si haubo zbil pa na ličarja čakaš?Ferdo napisal/-a:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ni slaba idejadrhouse napisal/-a:OK, enkrat je treba meet naredit: jst mam 1ko s karbon haubo, marex 2ko, ti s 4ko, treba samo še enega z 3ko najt
v nedeljo pridem na srečanje pa lahko naredimoShusuglao napisal/-a:hehe ta je dobraFerdo napisal/-a: a si haubo zbil pa na ličarja čakaš?![]()
marex napisal/-a:Ni slaba idejadrhouse napisal/-a:OK, enkrat je treba meet naredit: jst mam 1ko s karbon haubo, marex 2ko, ti s 4ko, treba samo še enega z 3ko najt