Nastavek za izpuh mi je montiral *brez oglasov* Priporočam res so super vse ti lepo razloži. Par nastavkov ti še sproba na avtu pa še zraven si lahko, ko on to dela. Imajo zelo dober odnos do stranke, tak kot more bit pa še poceni so.
Lepo izpade nastavek. Pa je samo privijačen na cev ali je našvasan?
Z okvirčki si ga pa malo mimo brcnil, je že dovolj kromiranih letvic na avtu, ampak važno da se tebi dopade
oorosh napisal/-a:Jaz bi tablice kar prilepil na avto z obojestranskim tesa trakom za zunanjo uporabo. Zgleda lepo, pa še tablic ti ne bo šel nihče ukrast.
mašina je navadna saj takrat je bilo možno naročit samo 1.2 16V
hmm a je to normalno ko avto ugasne se še kadi ven iz nastavka zgleda ta voda izpareva.
aja pa na zvoku sem dobil to glih nisem hotel.
Lep je ni kaj To je Expression z dodatnim paketom plastik v svetleči črni barvi, krom letvicami in meglenkami, ali dynamique z expression zimskim paketom ?
To je Expression z opremo udobje, paket +, kromirane letvice plačan R-link to čakam, da bodo nadgradili ali pa mi vrnili denar. Mislim, da ima en paket več kot dynamic aja pa takšno notranjost sem hotel, ker ona rdeča notranjost preveč kičasto zgleda bom sam pobarval notranjost.
Platišča še iščem pa šparam za njih.
vedno daš tisto kar je tebi všeč... ne drugim....
če si z nastavkom dobil na glasnosti....je ta mal bosa zdej ampak ok...če ti tako praviš....
z izpuhi pa ne pretiravaj.... ker pol si v osnovi zgrešil nakup...
je pa fajn avtoček...sm ga imel na testu 4 dni....mene ni prepričal... sploh motorizacija ne.... ostalo je super....
to mislim predvsem na to da mi je 1.2 16 v imel porabo 7.2L.... PA SEM SE VOZIL NORMALNO....POUDAREK JE NA NORMALNO:)
Duli napisal/-a:nastavk za avspuh je pa men prou grd, glavno da je teb ušeč. drgač pa ušečen clio, lepa barva.
kaj pa bi ti dal?
sej ko bom imel več € bom menjal celotni izpišni sitem pa dal obvezno dva lonca levo enega pa na desno
js na 1.2 cliota nebi dal nobenih avspuhov gor, ker ni to motor za kej tacga počet. sm sej pravm, glavno da je teb ušeč. clio je pa lep že brez tega nastavka, z njim pa ni lepši za moje pojme. ene solidne feltne dej gor (sej sm vidu, da maš namen), pa bo avto čist lep. avspuh pa pust za ker drug avto