Ok, gremo od začekta:
Glede folije bom premislil, ko bom dal avto zrihtat. Še vedno je v igri kompletno rihtanje okoli in okoli, sploh zdaj, ko se ta rja kaže.
V soboto pregledam okoli in okoli vse: konektorje, plin, napetost ACU-ja, varovalke. Malo se mi zdi čudno, da bi ACU zaj*baval. Ok, že to, da se je v 2h tednih spraznil je čudno, ker se pogovarjamo o dobro leto starem. Če ne bom našel rešitve, gre k enemu majstru na pregled. Se samo s klimami ukvarja, sem dobil številko.
Ja, blatnik je bil barvan - bil je ruknjen, popravljan in spet ruknjen. Še pri prejšnjem lastniku. Vem, da je bilo popravljano na Peugeot servisu v Sežani in, da je odtenek barve dokaj drugačen. Se zelo vidi, ko je avto spoliran. Glede strehe pa nimam pojma. Avto je bil uvožen poškodovan od toče in popravljan nekje na obali. Ne vem, kaj se je delalo in, če se je barvalo. Zgleda pa, da je bila šipa dol, ker tudi tista guma okoli nje pogosto odstopi pri sovozniku. Očitno je slabo dana noter in mogoče zamaka na vrhu. Upam, da se bo dalo zrihtat. Tiste kamenčke po strehi pa sem opazil že prvo zimo, vendar ni rjavelo. Pred to zimo sem jih zaščitil z neko voščenko in zdaj sem prvič opazil rjo. Moram hitro urgirat, da ne bo prepozno. Nisem še slišal, da bi dCi-ja rja požrla, ne pa okvara