No, pa še ena slikca, da zna tudi na Krasu bit kar nekaj snega:

Pa podaljšal prometno, cestni sklad. Skupaj 175€ pa skoraj 800€ za zavarovanje Ja itak se je oddolžila. Neverjetno lepih in praktično brez težav dobrih 140k km v 3h letih. Na cesti me je pustila enkrat - zaradi umazane nafte je zabilo vod goriva. Enkrat sem sredi AC menjal gumo, ker sem povozil šrauf. Ostalo samo redni servisi in potrošni material (ploščice, končniki). Menjal sem diske in amortizerje - mogoče takrat še ni bilo potrebno, sem pa bil glih pri denarju pa sem izkoristilAleš_Megane napisal/-a:Za te kilometre pa se ti je pomoje že vsaj malček odolžila. Zdej pa jo prodat in uzet novo na leasinghecam se. Sej veš kako je s temi avti lahko zadaš dobrega al pa slabega. Kolkokrat sem se počutil slabo, ko sem vzdrževal redno in se matral, da bo avtek na mestu in pol ti nekaj crkne, zraven pa gledaš druge ki niti olja ne menjujejo pa spravijo avto do 300k km brez problema
Ja, ko pogledaš številko, je kar visoka. Je pa vseeno 90€ manj, kot sem plačeval z leasingom za praktično isti paket. Sva ga z agentom samo malo premetala, ker imam zdaj več opcij odprtih, kot samo 2 paketa pod leasingom. Gre pa za polni kasko z večino ali vsemi kombinacijami (ne znam povedat na pamet, ker se ne spoznam), 50% popust na končni znesek. Še dodatnih 15% dobim, ko dostavim police za nazaj pod leasingom, ker je bila ista zavarovalnica, jih pa moram še najt. Je pa tukaj še 1400€ dodatne opreme zavarovane. Ne vem, zdi se mi OK v primerjavi s prejšnjo situacijo.clio open napisal/-a:Veilko si dal za zavarovanje. Dajte no, moram čez celi forum napisati, da sva vsaj 2, ki delava zavarovanja na forumu? Edino, če si res tam nekje 12 premijski?
Pošlji mi scan svoje police na mail (lahko kar klubskega [email protected]), pa ti bom povedal koliko te bo stalo prihodnje leto.
A ti je vsaj zavaroval ta nekdo dodatno opremo?