RENAULT MÉGANE Grandtour 1.6 16v DYNAMIQUE GT Line

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
perssak
Kraj: RAVNE NA KOROŠKEM

Re: RENAULT MÉGANE Grandtour 1.6 16v DYNAMIQUE GT Line

Odgovor Napisal/-a perssak »

sranjemir napisal/-a:Pa gredo gor 15colske feltne? Vem, da so homologirane v kartoncku, povej, ce gre brez problema. Ta dimenzija je zelo poceni napram 205/50-17.
Ta platišča momo win gredo lepo gor je pa res da je med čeljustjo in utežjo na platišču le dobre 3 mm prostora,sem gledal ena druga platišča isto 15col pa niso šle gor so nasedle na čeljusti ,navadna platišča pa gredo brez problemov. Na izbiro ni botrovala cena najprej sem gledal 16 col ampak potem sem dobil nov komplet zmontiran pripeljan domov in v roku 1 tedna so prodali avto in jih niso dali zraven so pa z 0 km .
Cena 350 evrov z dostavo na dom z pripadajočimi vijaki in pokrovčki le centrirne obročke sem zamenjal, ker so bila platišča za kio,sem klical tja kjer so bila platišča kupljena ,ter mi je prodajalec ob priloženem računu zamenjal centrirne obročke
Uporabniški avatar
perssak

Evo po 6000 kilometrih na vozilu poraba po mestu okoli 7 litrov po računalniku 7,1 ,tako da kar zadovoljen z avtom ,bo pa dobil po vsej verjetnosti nov izpuh zadaj da dalo malo zvoka od sebe ,kolega ima remusa gor in je za 1,6 motor kr lep zvok ,drugo pa ostane zaenkrat tako kot je ,čez zimo se bo edino nadgradil audio sistem ostalo pa naj bo tako kot je ,samo vozit
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Lepo lepo, sam ni mi jasno kako voziš da maš porabo 7.1 po mestu. če jo mam jaz 8,7. Trije kolegi vsi od 8,5 gor :D

Pridem recimo iz kakšnega izleta kjer sem mel porabo vse skup 8.1, se 5 dni po mestu pa je poraba že 8,7 :D

Pa še velik varnih km ti želim.
Uporabniški avatar
perssak

prav ne vem ampak avto se vozi normalno, po relaciji cca 5 km moja v službo ,js ko delam kaj skočim ,sem tja do trgovine in danes sem umerkal da sem prišel na 7,3 po računalniku ,ko sem pa peš preverjal pa je bilo
na števcu 1401 km in poraba goriva 103 litra kaže ,moj izračun pa je 7.4 po računih na petrolu in prevoženih kilometrih ,tk da je zaenkrat kr vredu
Imam pa napumpane gume 2.8 sprednje in 2.6 bar zadnje sem ugotovil da te jo najboljš za te gume in težo vozila,na prejšnjem ko je bil malo težji sem jih imel 2.9 pa se avto še zmeraj pelje kot po tirnicah,le malenkost bolj trd je.Zelo zadovoljen z avtom je pa res da sem ga do 2000 kilometrov vozil samo do 3000 obratov potem 500 km malo višje in potem morje kjer sem držal na 140 in parkrat pognal do 200 po števcu ,po tem se vozi avto normalno tudi na 5000 obratov gre kdaj malo včasih pri meni tudi do rdečega polja ,ima pa avto 6600 km . Do 2000 km je bila poraba res 8.5 potem pa je tudi z vklopljeno klimo padla na tam okrog 7,4 - 7.7,zdaj ko se pa večinoma vozimo že brez klime pa je še malo nižja ,bom videl kaj bo pozimi ko gre na 15 col pa še ožje gume.

Res pa da nimamo veliko semaforjev tk ko kolega ko vozi isti avtu v celju in ima tudi 1 liter večjo porabo ko js z istim bencinarjem ,z dizlom pa je skor tam ko js z bencinarjem
Uporabniški avatar
perssak

Tako avto izgleda na zimskem setupu,zaenkrat zadovoljen še ,brez kakih napak ,razen pred 3 dnevi mi je crknila žarnica h7 osram nightbreaker 2 po 9 mesecih uporabe, zdaj so jih nadomestile PHILIPS BLUEVISION,vse ostale ledice ki so na avtu delujejo še vedno bp, imamo pa prevoženih okoli 11000
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
perssak

evo pri 13000 km naredil servis olje in filter , ter pod garancijo menjava zadnjih luči za osvetlitev tablice,sem pa tiste gumice ki so med plastiko in steklom dal od starih zraven v nove žarnice da vidimo če bo kaj boljše ,so dolgo zdržale 1 leto , drugo je bilo bp
Uporabniški avatar
perssak

Evo avto še dela kot mora , naslednji teden se mu bliža servis na 2 leti , do zdaj še nobenih večjih problemov z avtom , zelo zadovoljen , so pa bili zamenjani zvočniki v avtu je malo boljše ampak radio ostane original zaenkrat.
Je pa dobil tudi eno lepotno spremembo ko so vsi govorli da nebo lepo , pa je na koncu izpadlo zelo super in v živo izgleda boljše kot pa prej ko so bile črne, je pa barva enaka ko na platiščih , kljukah, ogledalih in strešnih nosilcih

Slika
Zadnjič spremenil perssak, dne 23 Apr 2014, 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sranjemir

Odgovor Napisal/-a sranjemir »

Zelo lepo narejeno za letvice. Lahko poves kako in kdo ti je to naredil? So sle letvice dol in potem pobarvane ali se je delalo na avtu?
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Pa valda ne boš štrihal na avtu če je 3min dela da dol vzameš.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
perssak

Koliko je bila cena ne vem , j ečastila zavarovalnica, so bile pa vzete dol
Uporabniški avatar
perssak

in pri 44444km se je avto poslovil od hiše , in ga je nadomestil večji bratec , Grand Scenic , kaj več pa ko poslikam in predstavim
Odgovori