Če gledaš sliko, pa veš da ma 1.6 16v nekje ne 6100 blokado, je to ravno na mestu kjer je tudi na skali od RSa
Bomo še diplomo hmal napisal ven iz tega
haha sam res bo dovol za enx glede tega števca, jaz bom probau dat direktno komlpet števec od 1.6 16v(ugotovu da ni od megana, ampak od cliota) in bom vidu kako bo use skupaj delovalojurko napisal/-a:ne, skala more bit enako dolgasam pri navadnem je bol stegnjena
Če gledaš sliko, pa veš da ma 1.6 16v nekje ne 6100 blokado, je to ravno na mestu kjer je tudi na skali od RSa![]()
Bomo še diplomo hmal napisal ven iz tega

Ah zdej je kr jeschik napisal/-a:Škoda da nisi mojega vzel. Jaz sem se sicer zaenkrat odločil da ga ne prodam zarad fotra. Se mu tuk dopade in pravi da ne gre od bajte. Drugač na mojem je bila tudi težava v menjalniku, oz. bolj konkretno v diferencialu. Sedaj ko je drug menjalnik pa dela brez problema.
Za števec najbolj da probaš od drugega cliota kater ma obratomer in vidiš kako se obnaša. Pol ga še priklopiš na OBD in boš videl koliko ti laže oz. če da sploh, ker ne vem kako funkcionirajo te števci.
Ja ima ga, samo pol bo verejtno delalo kot tebi(ne kaže realno km/h ter rpm) kar je meni motečejurko napisal/-a:če ma števc potovalni računalnik, pol sam elektrniko prelož
Očitno tvoj clio že prej ni imeu original notri števca- drugega razloga ne vedimjurko napisal/-a:Men ze z original stevcom ni prav kazal
Za keri števec te to zanima od RS-a ali od tega ki ga ima doma? Od tega ki ga imam doma je uzadaj -P8200054416 od RS-a pa ne vem še ker ga niusem še vn uzeujurko napisal/-a:lohk pogledaš zadi na števcu nalepko kero šifro ma in kera verzija je