Opilki Clio 1.5 dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

JaaN napisal/-a:
Igla napisal/-a:Use se kvari če ne skrbiš kot je treba. Tudi pralni stroj bo šel v faliment če boš mel vodni kamen, nej bo od Candya al pa od AEG.
Te moram malo popravit glede pralnih strojev. Danes se sam od sebe kvari samo Gorenje (in ne, ni razlog vodni kamen); nikoli več tega sranja v bajto! :mad:

lp :lol:
:lol: :lol: :lol:
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

some1 napisal/-a:
Mamin nov megane II 1.5dci. Star trenutno slabo leto. Kvaliteta materiala tako porazna, da se lahko samo križaš. Ko ga je mela pozimi par noči zunaj, se ji je zutraj ko je hotela oditiv v službo polomila plastika pri prestavni ročici. Da ne govorim kako so se potem delali norca na servisu: naj vam zamenja mraz, če vam je on polomil in podobne so letele, ko smo hoteli uveljavljati garancijo... Da ne govorim, da se po uveljavljanju garancije in menjavi nekega senzorja ponovno prižiga stop lučka in signal naj v najkrajšem možnu času odidemo na servis..

.
Pitaj boga kaj je tvoja mami počela z plastiko... moj Megane je že drugo zimo, cele dneve in noči zunaj na mrazu pa je vse celo... Ka jest vem kaj vi delate z avti... jaz imam že tretjega renoja BP
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

Hja no, sam drzi pa tudi da lahko dobis en slab primerek, ni nujno da je vedno lastnik kriv. Potem ponavadi kaksni skoraj nic ne skrbijo za avto pa jim vse dela :lol:
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

No no, moj je bil že 11. zimo pod milim nebom celo zimo in ni nič odletelo.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
dark

Odgovor Napisal/-a dark »

Šel z Renoja na Bavarca - življenje se je obrnilo na bolje :smt025
Uporabniški avatar
albatros

Odgovor Napisal/-a albatros »

ufff, ti si ga pa naj..... upam, da maš usnjeno (beri POLNO) denarnico, pa da si izbral pravi tip mašine, drugače je to avto brez dna... povem iz lastnih izkušenj... drugače imaš pa na svojem BMW forumu materiala več kot dovolj, da se prepričaš v to, o čimer ti govorim... pa brez hitenja, prebiraj počasi, da kaj ne spregledaš ;)
RENO 4EVER
Uporabniški avatar
albatros

Odgovor Napisal/-a albatros »

pa še to... odkar sem zopet presedlal nazaj iz bavarca na francoza, ne uporabljam več kozmodiska..

LP.
RENO 4EVER
Uporabniški avatar
dark

Re:

Odgovor Napisal/-a dark »

albatros napisal/-a:ufff, ti si ga pa naj..... upam, da maš usnjeno (beri POLNO) denarnico, pa da si izbral pravi tip mašine, drugače je to avto brez dna... povem iz lastnih izkušenj... drugače imaš pa na svojem BMW forumu materiala več kot dovolj, da se prepričaš v to, o čimer ti govorim... pa brez hitenja, prebiraj počasi, da kaj ne spregledaš ;)
Še vedno čakam, kdaj ga bom "naj....." :?
Kar se tiče porabe = šparovček. Popravil do zdaj nisem imel. Menjal sem samo desno zadnjo žarnico. Servisi me pridejo ceneje od prejšnjih renojev...
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Re:

Odgovor Napisal/-a Spula »

dark napisal/-a:
albatros napisal/-a:ufff, ti si ga pa naj..... upam, da maš usnjeno (beri POLNO) denarnico, pa da si izbral pravi tip mašine, drugače je to avto brez dna... povem iz lastnih izkušenj... drugače imaš pa na svojem BMW forumu materiala več kot dovolj, da se prepričaš v to, o čimer ti govorim... pa brez hitenja, prebiraj počasi, da kaj ne spregledaš ;)
Še vedno čakam, kdaj ga bom "naj....." :?
Kar se tiče porabe = šparovček. Popravil do zdaj nisem imel. Menjal sem samo desno zadnjo žarnico. Servisi me pridejo ceneje od prejšnjih renojev...
Preventivno zamenjaj ojnične ležaje, če se bojiš da bo ribnalo :D
RenaultSport
Odgovori