JaaN napisal/-a:Te moram malo popravit glede pralnih strojev. Danes se sam od sebe kvari samo Gorenje (in ne, ni razlog vodni kamen); nikoli več tega sranja v bajto!Igla napisal/-a:Use se kvari če ne skrbiš kot je treba. Tudi pralni stroj bo šel v faliment če boš mel vodni kamen, nej bo od Candya al pa od AEG.![]()
lp
Opilki Clio 1.5 dci
Clio l.99 1.2 60KM
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Pitaj boga kaj je tvoja mami počela z plastiko... moj Megane je že drugo zimo, cele dneve in noči zunaj na mrazu pa je vse celo... Ka jest vem kaj vi delate z avti... jaz imam že tretjega renoja BPsome1 napisal/-a:
Mamin nov megane II 1.5dci. Star trenutno slabo leto. Kvaliteta materiala tako porazna, da se lahko samo križaš. Ko ga je mela pozimi par noči zunaj, se ji je zutraj ko je hotela oditiv v službo polomila plastika pri prestavni ročici. Da ne govorim kako so se potem delali norca na servisu: naj vam zamenja mraz, če vam je on polomil in podobne so letele, ko smo hoteli uveljavljati garancijo... Da ne govorim, da se po uveljavljanju garancije in menjavi nekega senzorja ponovno prižiga stop lučka in signal naj v najkrajšem možnu času odidemo na servis..
.
No no, moj je bil že 11. zimo pod milim nebom celo zimo in ni nič odletelo.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
ufff, ti si ga pa naj..... upam, da maš usnjeno (beri POLNO) denarnico, pa da si izbral pravi tip mašine, drugače je to avto brez dna... povem iz lastnih izkušenj... drugače imaš pa na svojem BMW forumu materiala več kot dovolj, da se prepričaš v to, o čimer ti govorim... pa brez hitenja, prebiraj počasi, da kaj ne spregledaš 
RENO 4EVER
Re:
Še vedno čakam, kdaj ga bom "naj....."albatros napisal/-a:ufff, ti si ga pa naj..... upam, da maš usnjeno (beri POLNO) denarnico, pa da si izbral pravi tip mašine, drugače je to avto brez dna... povem iz lastnih izkušenj... drugače imaš pa na svojem BMW forumu materiala več kot dovolj, da se prepričaš v to, o čimer ti govorim... pa brez hitenja, prebiraj počasi, da kaj ne spregledaš
Kar se tiče porabe = šparovček. Popravil do zdaj nisem imel. Menjal sem samo desno zadnjo žarnico. Servisi me pridejo ceneje od prejšnjih renojev...
Re: Re:
Preventivno zamenjaj ojnične ležaje, če se bojiš da bo ribnalodark napisal/-a:Še vedno čakam, kdaj ga bom "naj....."albatros napisal/-a:ufff, ti si ga pa naj..... upam, da maš usnjeno (beri POLNO) denarnico, pa da si izbral pravi tip mašine, drugače je to avto brez dna... povem iz lastnih izkušenj... drugače imaš pa na svojem BMW forumu materiala več kot dovolj, da se prepričaš v to, o čimer ti govorim... pa brez hitenja, prebiraj počasi, da kaj ne spregledaš![]()
Kar se tiče porabe = šparovček. Popravil do zdaj nisem imel. Menjal sem samo desno zadnjo žarnico. Servisi me pridejo ceneje od prejšnjih renojev...
RenaultSport