Megane III RS250
Re: Megane III RS250
Po snegu bol v prazno suče. 
pol bi posledično mogu več popapat

lep meganček
naj ti dobro služi, pa tašne mašince treba zračit čne se kr hitro ulenijo
Kolk col so tele feltne, 17, 18?
Kolk col so tele feltne, 17, 18?
18. Manj ne gre gor.
Aha, drugače pa lepo zgledajo na avtuDomenZ750 napisal/-a:18. Manj ne gre gor.
Kaj Fabio si imel rs?
@Domen: Kako pa zdržiš s takšno porabo, to je ja ene 3x več kot ti je pila zadnja greenline Fabia
.
@al€x: Glede na to, da omenjam greenline Fabio ti bom kar jaz odgovoril... imel je tudi RS Fabio.
?
BTW A že kaj pogrešaš DSG? Vidim, da se tvoja bivša RS-ka dokaj ugodno prodaja... Kaj pa če bi za spremembo jaz šel na nemca
.
LP, Primož
@al€x: Glede na to, da omenjam greenline Fabio ti bom kar jaz odgovoril... imel je tudi RS Fabio.
Je že kaj močnejšiDomenZ750 napisal/-a:...schkorc kdaj se grema pelat?
BTW A že kaj pogrešaš DSG? Vidim, da se tvoja bivša RS-ka dokaj ugodno prodaja... Kaj pa če bi za spremembo jaz šel na nemca
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Ja, 1.4TSI DSG, pol smo pa menjal za 1.2TDI greenline, ki je še vedno pri hiši.al€x napisal/-a:Aha, drugače pa lepo zgledajo na avtuDomenZ750 napisal/-a:18. Manj ne gre gor.
Kaj Fabio si imel rs?
Nevem, če je kej močnejši, morm na valje.schkorc napisal/-a:@Domen: Kako pa zdržiš s takšno porabo, to je ja ene 3x več kot ti je pila zadnja greenline Fabia.
Je že kaj močnejšiDomenZ750 napisal/-a:...schkorc kdaj se grema pelat??
BTW A že kaj pogrešaš DSG? Vidim, da se tvoja bivša RS-ka dokaj ugodno prodaja... Kaj pa če bi za spremembo jaz šel na nemca.
LP, Primož
Za nemce ti pa tole povem(nova pridobitev na meganu):

Drgač pa tega pakmana sm učiri gor dal, da mal naše na firmi jezim, ko so nori na golfe.
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
Domen, čestitke za nakup, naslednjič se dobiva podnevi in malo probama razliko med tvojim chippanim in mojem ki ni;) Glede porabe pa takole...večja kot bo, bolj boš vzljubil avto:P
LP
LP

Dogovorjeno. Nekak mi ne gre iz glave Stage2+. hahaha
vau, lep avto
velik varnih km 
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
Pozabi stage2+ rajši nabavi druge felge in "slajke" ter pojdi na pisto:P Užitek zagotovljen;)DomenZ750 napisal/-a:Dogovorjeno. Nekak mi ne gre iz glave Stage2+. hahaha

Letos ne bo za gume. Da odpravmo tisto crickanje, bo prslo okol 500€, pac komplet velik servis bom naredu, pa se mirno bom spal.
tebe sm pa dans zihr sreču na avtocesti? Celje - Žalec relacija ?
drugač pa lep megan ja !
drugač pa lep megan ja !
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux