sem nov na forumu in za začetek vam bom predstavil novo pridobitev. Avto verjetno nekateri že poznate. Viden je na nekaterih slikah poleg rumenega megana uporabnika DenisK. Drugače se avto lepo pelje in z njim lahko res uživaš. V primerjavi s predhodno Fabio RS 1.4TSI lahko samo rečem, Renault kapo dol!
Oprema: CUP, usnje, xenon.... dovolj za uživancijo
Zadnjič spremenil DomenZ750, dne 16 Dec 2013, 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Hvala za info. Misliš, da če je šlo za tovarniško napako, da bi stvar morali zamenjati? Kljub temu, da avto ni več v garanciji. Kako bi pa bilo to najlažje odpravit? Z menjavo? Verjetno vse skupaj ni tak mali strošek.
Čestitke, malo ga bolj gon kot ga je moja sestra, saj je narejen za to Glede tega rahlega ropota, je serijska napaka ampak nič hudega ne bo. Jaz tudi imam, bodo popravili, ko bo delan velik servis.
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Glede na porabo mnde vozm še počasnej ko njegova sestra. 8/100km ni noben problem doseč na relacijo. hahahaha, okol 9,3 so bli tanki nekje. Drugače pa trenutno 8,8l/100km. schkorc kdaj se grema pelat?
DomenZ750 napisal/-a:Glede na porabo mnde vozm še počasnej ko njegova sestra. 8/100km ni noben problem doseč na relacijo. hahahaha, okol 9,3 so bli tanki nekje. Drugače pa trenutno 8,8l/100km. schkorc kdaj se grema pelat?
sam ga pa res šparaš...
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke