Pozdravljeni,
v zadnjem času imam problem na črpalkah - nenehno se mi izklopi ročka za gorivo. Ko začnem tankati, natočim cca. 3-4 litre, nakar prvič izklopi. Nato pa do polnega tanka točim praktično po decilitrih, ker nenehno izklopi (lahko si zamislite, da to malo "traja").
Položaj ročke ne pomaga (sem poskusil že vse načine), prav tako se dogaja na različnih črpalkah. Sumim, da se mi je zapacal kakšen zračnik (cevka).
Prosim za kakšen nasvet, kaj lahko sam pogledam oz. popravim.
Točenje goriva - problem z Ročko
Točenje goriva - problem z Ročko
l.p., Mr. B
Re: Točenje goriva - problem z Ročko
Če se dogaja na večih bencinskih pumpah imaš verjetno oddušek "zabasan". Nisem zasledil kateri avto ampak drugače se vležeš spodaj in odviješ cevi pri rezervoarju (naj bo prazen) in pa tam kjer tankaš, pa kolotečno plastiko stran ker je verjetno še kje kakšen nosilček privit.Mr.B napisal/-a:Pozdravljeni,
v zadnjem času imam problem na črpalkah - nenehno se mi izklopi ročka za gorivo. Ko začnem tankati, natočim cca. 3-4 litre, nakar prvič izklopi. Nato pa do polnega tanka točim praktično po decilitrih, ker nenehno izklopi (lahko si zamislite, da to malo "traja").
Položaj ročke ne pomaga (sem poskusil že vse načine), prav tako se dogaja na različnih črpalkah. Sumim, da se mi je zapacal kakšen zračnik (cevka).
Prosim za kakšen nasvet, kaj lahko sam pogledam oz. popravim.
Najlažje in najhitreje pa na servis samo odvisno iz kje si
RenaultSport
ne je zatlačit do konca noter (kake 2-3cm jo dvigni) to pri men pomaga... pa ne petelina do konca stisnit ampak po občutku.. drugače pa oddušek spucat 
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več 
Hvala za odgovore. Bom šel verjetno kar na servis - malo je mrzlo, da bi sam šlaufal
.
p.s.: Sicer pa Laguna III, M9R
p.s.: Sicer pa Laguna III, M9R
l.p., Mr. B