avto ni hotel vleči
avto ni hotel vleči
zivjo!danes se mi je avto nekam cudno obnasal laguna 1.9 dci 2002 letnik vse je bilo uredu dokler nism speljal v hrib!Dam iz prve v drugo in avto ni imel nobene moci pa se prizgala se mi je una rumene lucka(spirala) potem ugasnem in prizgem avto in zopet dela vse tko kokr more!! Zdaj me pa zanima ce je kdo imel podobne tezave in kaj bi lahko bilo !!!
l.p
l.p
R_laguna
Pokvarjenega ali zabitega EGR ventila ne čutiš v 1 in 2 prestavi...čuti se ponavadi v 4.5.6 prestavi in to pri nižjih obratih...tko da dvomim...jurre napisal/-a:ponavadi se spirala prizge za EGR (se meni tud vcasih), tako da je mogoce to problem
Pelji na tester, če se je lučka prižgala bo tudi iz zgodovine napak razvidno kje je problem...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
zdravo do uceraj se mi ni vec lucka prizgala danes se mi je pa pojavil isti problem tko da bo treba definitivno jutri na tester!zdaj me pa zanimi ce moram iti na tester na poblasceni servis al grem lahko h privat mehaniku kaj priporocate pa kolk je na poblascenem servisu cena testerja hvala lepa!
l.p
l.p
R_laguna
Se tud men dogaja podobno.
Avto noče vlečt, pa se ''prebudi'' in spet vleče in spet ne, se je tud una lučka (spirala) ene parkrat prižgala pa ugasnla. Danes je pa začela goret una lučka za preprečevanje onesnaževanja (ob istih sindromih nemoči).
Bo treba na servis na pregled.
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala
Avto noče vlečt, pa se ''prebudi'' in spet vleče in spet ne, se je tud una lučka (spirala) ene parkrat prižgala pa ugasnla. Danes je pa začela goret una lučka za preprečevanje onesnaževanja (ob istih sindromih nemoči).
Bo treba na servis na pregled.
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala
Se opravičujem, vem da je že dober mesec od objave "sporočila", ampak me vseeno zanima, če si priklopil na tester in če si, me zanima kaj je pokazal tester?R_laguna napisal/-a:aha ok bom sporocal kaj je bil vzrok sam a bo pokazal napako bez da je lucka przgana kr mogoce nebo svetla jutrbomo vidl bom sporocal kaj smo odkrili l.p
Imam na drugem avtu (clio 1,5DCI) enake teževa, zato me zanima
Hvala za hiter odgovorR_laguna napisal/-a:pr men je zatajil egr ventil pa mi je vrglo u rrezervni sistem avto pol sm sou resetirat in ocistili so mi egr in dela kot raketa zdaj![]()
![]()
Re: avto ni hotel vleči
Ali ni bilo nekje rečeno, če odklopiš LMM mora avto normalno vleči drugače je fuč in
to ugotoviš na enostaven način
to ugotoviš na enostaven način