Zimske gume
Re: Zimske gume
infinity je pač kitajska guma in ni vredna pol kostrole neprekuhane vode 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
-
clioIIIDCI
Potem je bolje da vzameš kakšen KORMORAN, je cenejša, pa še kvalitetnejša guma. GUMAX jih ponuja za 37,60 EUR
Pozdravljeni,
zanima me kje je najugodneje kupiti pnevmatike. Pri poplavi ponudnikov se res več ne znajdem. Sem malo gledal po spletu, zanima me tudi ali imajo na petrolovih servisih že zimske pnevmatike. Torej rabim link oz kontakt do ugodnega prodajalca.
zanima me kje je najugodneje kupiti pnevmatike. Pri poplavi ponudnikov se res več ne znajdem. Sem malo gledal po spletu, zanima me tudi ali imajo na petrolovih servisih že zimske pnevmatike. Torej rabim link oz kontakt do ugodnega prodajalca.
-
clioIIIDCI
Verjetno boš najboljšo ceno najdo pri prodajalcu GUMAX, na spletni strani http://www.gumax.net" onclick="window.open(this.href);return false;
imajo brezplačno dostavo. skratka jas sem bil zelo zadovoljen.
imajo brezplačno dostavo. skratka jas sem bil zelo zadovoljen.
Pozdravljeni,
hvala za informacije glede GUMAXA. Zanima me še sledeče trenutno ima moj Megane pnevmatike 185/60 R15 ali jih lahko nadomestim z 185/65 R 15.
Pri gumaxu pa bom naročil nove zimske pnevmatike za cliota.
hvala za informacije glede GUMAXA. Zanima me še sledeče trenutno ima moj Megane pnevmatike 185/60 R15 ali jih lahko nadomestim z 185/65 R 15.
Če ti piše v homologaciji lahko.fishmann napisal/-a:Pozdravljeni,

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
-
clioIIIDCI
Verjetno nebo šlo, ker bo števec lagal. Drugače pa ni velike razlike v ceni med 65 in 60.
LP
LP
Glede dimenzij me zanima zato ker oče prodaja avto gume pa bodo ostale tako da bi jih prišparal za svoj avto če je to možno.
(Zanima me še sledeče trenutno ima moj Megane pnevmatike 185/60 R15 ali jih lahko nadomestim z 185/65 R 15. )
Pri gumaxu pa bom naročil savine eskimo s3+ za cliota 13"
(Zanima me še sledeče trenutno ima moj Megane pnevmatike 185/60 R15 ali jih lahko nadomestim z 185/65 R 15. )
Pri gumaxu pa bom naročil savine eskimo s3+ za cliota 13"
Če je v homologaciji dovoljeno lahko, drugače ne.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Uradno ne....samo jst delam isto pa se dobeden ne zapici.Tud na tehnicnem se niso zatezil.No seveda se pa lahko vedno kdo najde.Bol je problem ce imas namesto 15 gor 17col prav pade v oci in se radi zapicijo.
Zanima pa me katere zimske gume se kaj splača kupiti, da so ugodne ob ene pa še odlične za dimenzije R14 165/65?
Zadnjič spremenil decko998, dne 10 Avg 2017, 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
lp vsem x)
Jst sm hotu pri Gumax ki imajo na netu nekatere gume res zelo poceni naročit michelin, pirelli ali continental pa so mi odgovoril da nimajo ter da ne vejo če bojo sploh imel ter da mi lahko ponudijo samo fulda, sava, debica
ki pa jih lahko dobim na vsakem petrolu ceneje .