Zimske gume
-
dragane0000
Zimske gume
Mene pa zanima kakšne zimske gume priporočate pa da so 15 col. Da so kvalitetne in da niso pretirano drage. Vozim cliota 2002 1.2 16v
Re: Zimske gume
mislim da če vzameš sava s3 ne boš zgrešil.
jaz bom letos na yokohami w drive......nevem osebno prisegam na UG8 ali michelin.
iz izkušenj ti priporočam S3
za cliota so čisto OK....je pa tako da mnenja so različna 
Live long and prosper \\//
+1MuRiCi napisal/-a:iz izkušenj ti priporočam S3za cliota so čisto OK....je pa tako da mnenja so različna
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
NIso slabe, osebno pa bi raje primaknil 50 evrov in nabavil UG. Razlika je kot noč in dan.
Indeed.
-
dragane0000
Slišal sem da naj bi se sava gume na asfaltu hitro zrabile. Je to res?
Pa hvala za nastvete
Pa hvala za nastvete
- djordjevic
To glih ne bi rekel, ti pa povem, da je razlika na snegu res neverjetna. Na cliotu me je na S3 enkrat obrnilo na enem čisto laganem uvozu na AC - k sreči sem bil res počasen in me ni vrglo v jarek, ko sem lani vozil z UG na Hočko Pohorje in potem vse nazaj do Zgornje Gorice pa skozi Polskavo do Slovenske Bistrice po čisto nespluženi cesti, je šel avto kot po tirnicah. Skratka, občutek sigurnosti je faktor X večji kot pri S3. Pri tvoji dimenziji za razliko v ceni ni treba glih prodati ledvice. Primakni tisto zraven, ne bo ti žal.
Indeed.
-
dragane0000
bom pogledal pa hvala 
Jaz pa za original nove nimam, zato gledam za rabljenimi, danes mi pa v oči pade nekaj objav o obnovljenih Rotal gumah. Pa me zanima ali jih kdo ima, izkušnje itd.
LP, Samojed
- djordjevic
Jao, ne kupuj nalitih. Ceni se malo bolj. To ti je prvi in praktično edini stik avta s cestiščem ...
Indeed.
Jst prisegam na vredestein mamo na vseh avtomobilih
-
clioIIIDCI
Kar se glede save tiče, je dobra edino za po snegu, na mokrem oz. ledenem pa je med slabšimi. Obrablja se tudi hitro. sem jo mel na meganu, pa nisem bil najbolj zadovoljen, zdaj sem mel 3 sezone na clioti Dunlopa, letos bom kupil nove in se bom spet za Dunlop odločo. še cena je OK. dimenzija 195/65R15 približno 60 EUR.
jaz bom uzel Infinity INF-049 v dimenziji 175/65/14. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Infinity/INF-049.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Petrolu je 41.70€, kar se mi zdi zelo ugodno.
Na Petrolu je 41.70€, kar se mi zdi zelo ugodno.