Naslednjič ko rabiš prevoz ob 6-ih zjutraj sporoči, pa bom v Štorjah malu pobremzu in te pobral, da se ne boš spet vozu z vlakom.
Samo, da ne boš štopal kot srnjak, ki sem ga pobral eno jutro prejšnji teden takoj za gostilno Skok.
Če rabiš kak nasvet, sporoči. Če sem že delal, ti bom lahko kaj povedalAndyr26 napisal/-a:Dobro si zrihtal lagunco, pa tudi neumnost z jermenom ni bla preveč draga. Tudi mene v kratkem čaka kakšen končnik al pa stabilizator... tako da so te tvoje slikce in razlage prišle ravno prav:)
Naslednjič ko rabiš prevoz ob 6-ih zjutraj sporoči, pa bom v Štorjah malu pobremzu in te pobral, da se ne boš spet vozu z vlakom.
Samo, da ne boš štopal kot srnjak, ki sem ga pobral eno jutro prejšnji teden takoj za gostilno Skok.
A nisi še šel? Vse je bilo neki tiho, pa sva bila ziher, da te je kakšna lama v prepad porinilalaguna484 napisal/-a:Svaka čast da si tako zrihtal - sedaj pridem v to delavnico brez problema naredit mali servisMi že sveti lučka v glav za menjavo olja in sem študiral da resitiram interval ker ta rumen napis je psiho,sploh če že poznaš kakšna druga opozorila
pa francoski kluč
![]()
Če boš mel kej časa mi prosim pošl ceno za mann filtre zraka, olja pa goriva pri her...Da zračunam kolk lahk zapravlam na dopustu![]()
Zdej pa veselo vožnjo še naprej pa veeeeeeeelik novih brezskrbnih kilometrov![]()
čaw mona
Ok, da se prištulim. Koliko so te koštali nosilci za motor in kje je zdaj razlika...moja ma čuden zvok, ko je na štandgasu in vse se treseAvtek dela Stabilna, brez kakšnih glupih rožljajočih udarcev, mirna, tiha (matr, kaj naredi nosilec motorja...). Čistili za šobe in EGR že kažeta rezultate. Leti, kot bi imela 100k km manj