Twingo ugasne med voznjo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
sasp

Twingo ugasne med voznjo

Odgovor Napisal/-a sasp »

Pozdravljeni,

imam sledeči problem. Twingo l.98 ugasne med vožnjo in potem ne vžge več. Pregledal sem vse varovalke tako, da sem vsako ven potegnil, pregledal in dal nazaj. Potem sem še v motornem prostoru za vsak slučaj parkrat pritisnil stikalo za prekinitev goriva in avto je vžgal. Po vožnji približno 500m avto zopet ugasne. Ponovim postopek in malo porukam kable in avto zopet vžge. Vozim se približno kilometer in zopet crkne, vendar sedaj kljub temu da vse ponovim avto ne vžge. Iste simptome je imel pred dvema mesecema ampak takrat so bile krive varovalke. Mogoče veste kaj bi bilo narobe?

LP Sašo
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Twingo ugasne med voznjo

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Preverite pravilno delovanje - senzor položaja motorja
Lahko pa nekje na električni napeljavi izgublja stik. Gdo je uredil varovalke, kako in kaj je bilo narobe?????

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
sasp

Kako se pa lahko preveri pravilno delovanje senzorja vžiga. Varovalke je zamenjal avtoelektričar.Bila je kriva ena varovalka za stikalo za prekinitev goriva. To sem preveril in varovalka je cela.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Z OHM metrom, veliko hitreje pa s testerjem. V koliko ga merite s OHM metrom, si lahko postopek ogledate v AutoData, kjer so podane tudi vrednosti senzorja.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
sasp

Odkrita je bila okvara in sicer je bila napaka v senzoru vžiga in konektorju.
Odgovori