Clio 1.2 1998 letnik, slabo zavira
Re: Clio 1.2 1998 letnik, slabo zavira
Če kolesa zablokirajo je to to. Bolj več ne more bit. Edino če maš mogoče gume hin da ti prehitro blokira vse skupaj.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ja zablokira kolesa ce zelo mocno pritisnes na pedalo, za vsako dnevno normalno bremzanje je pa smotano ker pritiskas po pedalu pa nobene odzivnosti razen ce zelo mocno pritisnes, kot da nebi bile servo bremze.
Kaksnega testa ce je zavorni cilinder vredu pa tudi vrjetno ni? Je pa res da ce drzis bremzo pedal stoji, nic ne leze v globino, edino dost globok se mi zdi da gre ko pritisnes bremzo.
Mogoce je treba zavore tudi preluftat, cudno je ker olje je na max, diski pa ze imajo malce roba, torej bi mogu nivo olja upadat pa so ga zgleda samo dotakali.
Kaksnega testa ce je zavorni cilinder vredu pa tudi vrjetno ni? Je pa res da ce drzis bremzo pedal stoji, nic ne leze v globino, edino dost globok se mi zdi da gre ko pritisnes bremzo.
Mogoce je treba zavore tudi preluftat, cudno je ker olje je na max, diski pa ze imajo malce roba, torej bi mogu nivo olja upadat pa so ga zgleda samo dotakali.
Prvo predlagam menjavo zavorne tekočine če ni bila menjana, drugače pa obisk nekoga ki se ukvarja s servisom zavor.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Kako se pa zamenja zavorna tekocina in kaksen je postopek prezracevanja, kater kolo je prvi in naprej?
Celjusti ki je privijacena na nosilec celjusti ima nosilec celjusti premicni navoj kamor z zgornjim vijakom privijacis celjust, ali je to za kaksne nastavitve ali se to normalno zategne kajti sedaj ploscice malo drzijo kolo, bremzajo in nevem zakaj ker vodila so sciscena, namazana, kajti ta premicni navoj sem opazil na obeh straneh in to samo zgoraj?
Celjusti ki je privijacena na nosilec celjusti ima nosilec celjusti premicni navoj kamor z zgornjim vijakom privijacis celjust, ali je to za kaksne nastavitve ali se to normalno zategne kajti sedaj ploscice malo drzijo kolo, bremzajo in nevem zakaj ker vodila so sciscena, namazana, kajti ta premicni navoj sem opazil na obeh straneh in to samo zgoraj?
Zamenji servo ojačevalnik... če boš najdu kje rabljenega
Po novem rabim nosilec zavor ker je en srauf notr toliko zarustal da smo ga odlomili ker ni sel ven
Ce ma kdo naj javi

Ce ma kdo naj javi