Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Re: Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Gume opravile test, ni to krivo. poka tudi z Speedline. Dunlop ima srečo :lol:

Sem zmenjen z Megane96 za polosovino in potem upam da bo mir. Ne da se mi več ubadat. Menjam polosovino celo in ležaj pa adijo.

Upam da dobim drug teden federal rs-r 195/50/15 kot sem zmenjen v a3m, da mi malo vrne morale za avto :D Sicer bi naj bile že prejšni teden, ampak a3m, kdaj pa je še dostavil kaj v roku? :lol:
Vidim da so na strani dvignali iz 69€/kos na 83€/kos. Dobro da še imam sprintan račun za staro ceno :D

Potem pa res upam da se neha in lahko grem 27ga v Krško.

Pa homologacijo za 195/50/15 pričakujem da se vrne iz lpp-ja :D

edit: aja zdaj so matsport :P :lol:
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

včeraj sma se srečala pri... hmm.. :lol: nevem ka je tam,neka šuma vmes med stranicami in frankolovim :D
Uporabniški avatar
MarcY

activity napisal/-a:včeraj sma se srečala pri... hmm.. :lol: nevem ka je tam,neka šuma vmes med stranicami in frankolovim :D
Poblendaj drugič :)
Heh sem glih proboval druge felne in če poka. Tako da nisem bil pozoren na avte :D Sem moral poslušat pok in vozit 90+ :lol:
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

zadn trenutek sn te vido drugače bi ti poblendal,rdeči clio mk2 :)
Uporabniški avatar
MarcY

Ok A3M dobi federalke rs-r po 10. avgustu, jaz jih pa rabim do jutri teden. do 27.ga
Ve kdo kje jih lahko dobim? cena nima veze, do 85e se ne sekiram na kos.
Dimenzija 195/50/15

Ker bom znorel. 1 mesec že kličem naokoli in nikakor ni za dobit bogih federalk, kupim 2 komada.
Help :mad:

ker drugače bom vzel r1r ali ad08 al kaj sličnega. :cry:
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Kaj pa če je kaj z zavorami?
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Fak, a toliko so jih podražili? :roll: Hja to zna biti problem ja, A3M jih je lep čas na veliko dobavljal, če jih še oni nimajo pa ne vem... Kaj pa kaj podobnega? Isti treadwear imajo tudi bridgestone AD050 (če so v tej dimenziji) in Toyo R1R. Pa glede na to, da so zdaj RS-R že čez 80€ je vprašanje kaka je razlika v primerjavi z malo bolj znanimi znamkami. :?:
Uporabniški avatar
MarcY

Tadej z zavorami dvomim, ker se čuje wop wop kot kotalno gibanje oziroma nekaj kar se suče. To pa je polosovina/ležaj/felga. Menjam polosovino če bo boljše ok, čene pa v Krško pa da vidim kaj bo padlo stran od avta. :D

Symon res je za 70e/komad jih ni več v Sloveniji nikjer. nad 80e/komad so že. Ker pa cenim moje živce sem si rekel pozabi 30e in naroči drugje.
Sem dobil na novegume.si za 84e/komad dobava v enem tednu. rekel je da naj pričakujem drugi teden v četrtek, kar bo zelo na tesno z TimeAttackom, ki je pa drugi petek, tudi če dobim pravi čas ne bodo ulaufane kot bi morale biti. Z starimi gumami pa mi je že bed vozit, ker tretji krog je vse kot čigumi.

Še večja zmaga bo ko bo čas enak kot z navadnimi gumami :lol: če ni vsaj 58.xx sem kupil čisto za brezveze. We will see.

Plačal veliko zanje, a vsaj spim ponoči :lol:

Sem bil pa 1min od tega da naročim Hankook rs2 za 75e/komad.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Uf z neulaufanimi ne grem več furati. Sem lani nataknil Yokohamo AD08 (z cca 50km) in vozil slabše kot s starimi Michelin PE2 :|
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Jaz jih tudi lahko nabavim za 84€, ceneje jih trenutno ne najdem...
Je pa letos dal ven novo gumo za nas ko mamo male becikle in sicer Bridgestone Potenza Adrenalin. V dimenziji 195/50 R15 pride 67€. TW žal ne vem, predvidevam pa nekje okrog 140, vsaj tako ima Potenza 050A.
Uporabniški avatar
MarcY

schik napisal/-a:Jaz jih tudi lahko nabavim za 84€, ceneje jih trenutno ne najdem...
Je pa letos dal ven novo gumo za nas ko mamo male becikle in sicer Bridgestone Potenza Adrenalin. V dimenziji 195/50 R15 pride 67€. TW žal ne vem, predvidevam pa nekje okrog 140, vsaj tako ima Potenza 050A.
Kaj pa dobavni rok? sicer sem nekje zmenjen tudi za 84e, pa bi naj bile danes teden. če si hiter bi še lahko odpoklical tam, ker še ni naročil do zdajle. Re002 (potenza adrealin) ima 220tw in je mislim da daleč od rs-r ali r1r. Bolj hitra cestna vožnja, rsr pa že bolj napada trg r888 :D

ulaufane pa ziher ne bojo do jutri teden :(
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Danes teden jih lahko dobim, se pravi v petek. Za ziher bom vedel pa v ponedeljek, kako je s kamioni v času dopustov.
Uporabniški avatar
MarcY

Schik škoda, zdaj se je naročilo že drugje procesiralo tako daleč da ne morem odpoklicat, ker je že bilo odposlano iz Nemčije. Pa drugič :wink:

Pa po vrsti!
kaj se naredi ko imaš homologacijo celo polno in še greš na dodaten vpis gum?
Anwser: dopiš dodaten list k homologaciji, zanimivo. In ja ratalo mi je homologirat 195/50/15 na Speedline felgah 8)
Slika

Še jaz se ne spoznam ne da bi se modri gospod, evo takole je vse popisano :lol:
Slika

Druga stvar, danes dobil levo polosovino od Megane96 (Hvala :D )
Maček preverja če je ok. In videt je lepa.
Slika

Sem mislil it menjat takoj zdajle in tole opazim.
Varnostni ključ sem zvil in je razpadel, 2x uporabljen, ker sem prejšnjega izgubil in tega dobil iz Nem. Prokl***** Jodlarji ne znajo nič naredit. In sedaj spet čakat 1 tedn da dobim pofu**** vijak da dobim felge dol sploh. Pri bogu prisežem da ne dam nikoli več gor varnostne vijake. Mcgard kvaliteta my ass.
Slika

Da sem si ohladil živce sem avto lepo namazal z pasto in parkiral za cel teden v garažo ker tako ne morem nič narediti. Jej :lol:
močno dvomim na Raceland v petek :x
Slika
Uporabniški avatar
MarcY

Pokanje sem rešil, menjal sem celo polosovino in tudi ni nič rešilo, potem pa sem naročil skf ležaj za spredaj, menjal. in glej ga hudiča, jeb*** me je ležaj za 25e. Zdaj je avto tako kot mora bit :D
Ležaj ni nič bollil, ampak samo pokal v ovinek. Prvič da sem slišal kaj takega od ležaja.
Vijake tudi rešil in vrgel v smeti.

Poštar danes. Finally! Mislim da si jih želim že od marca in to je to. pa še homologirano imam zdaj 8)
Slika
Slika

Vulkanizer jih je 40min spravljal gor. 5x je probal napumpat pa ni hotel poknat in se uležit gor. Je rekel da ima zagovejene robove (trde ko hudič). Ima pa Cupro R in sem mu moral vse razložit o TimeAttacku in je bil čisto nor da pride vozit, ker po cesti ne mora izkoristit. Prvo ga pa je kap skoraj ko je videl stare s03 gume, je rekel če imam optiko v kurcu   :lol:

Evo pripravljeno na jutri za TimeAttack, samo še ne bodo ulaufane, ker 500km pa tud ne grem danes delat :D

Slika
Slika
Uporabniški avatar
redbull

Odgovor Napisal/-a redbull »

Pozdravljen!

Dej mi prosim povej, ker pri men je zdaj ista tezava z pokanjem. Mehanik je reku da je kriva polosovina, sem ze kupil nova, ampak je pokanje povsem enako. Dej mi povej, ce je pri teb pokal ko ste se vozili v ovink levo, v ovink desno sploh nic, nobenega zvoka, tud naravnost se nc ne slisi pri meni, v levo se kr poka. A si ti imel isto tezavo, pa si menjal lezaja? Prosim ce mi sporocis. Hvala vnaprej.

Lep pozdrav vsem!
Odgovori