Kupil sem megana coupe 1.6 16v, letnik 2000. Ima klimo in potovalni računalnik ter ostalo standard opremo.
kilometrov ima zaenkrat na števcu 124k km, do 122k km štemplana servisna knjižica. Pred tem sem imel 206ko z enakim motorjem in sem bil zelo zadovoljen, vendar se je žal končalo bolj tragično za avto. Sedaj pa sem prišel na sanjski avto. Vedno sem govoril da bo enkrat v moji lasti.
Trenutno je bila napaka na avtu počen kolektor, ki pa sem ga že zavaril, bomo videli če bo držalo, drugače pa bom kupil novega. V roku dveh tednov pride še komplet velik servis in odpravljena še kakšna malenkost, ki me bo motila.
Predelave: Kot vidite na slikah imam komplet fazer podaljške. 16col oz superturismo z gumami goodyear eagle f1. Spuščen je z kw automotive vzmetmi. Trenutno sem odstranil sprednji podaljšek zaradi zime, ker nebi rad plužil. Zadaj je lonec Supersprint, vendar ga bom zamenjal za magnaflow, ki je že doma od prejšnjega avta. Veliko bolj lep in globok zvok ima.
Počasi napredujem kot si ga želim. Vsekakor še morem dodelat notranjost, in akustiko (trenutno bo not le mb quart esa 16ke in caliber pack 12D, oboje vezano na svojem ampu), potem pa bo že mogoče padel kak avtoshow
Pridejo še lepše slike vendar čakam na lepo vreme da ga operem pa poslikam. LP