Sej to je problem, nima kej delat, ma da je pr miruUrbanD napisal/-a:... zaenkrat še dela tko k more...
Clio RS 182
Re: Clio RS 182 by Symon, narejen veliki servis + detajli
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
L'Oreal. Ker se cenim.

Iz ljubega dolgčasa in preventive sem podrl prednji konec avta, preveril če je vse kot mora biti, opral, spihal hladilnik. Pa še haubo sem opral na notranji strani, je kar škoda dati nazaj uno zaščito ko se tako lepo sveti. Tekom tedna pa še sesalni kolektor in loputo spucat. Potem bom pa videl kaj bom še ustvarjal, že dolgo naprimer nisem podiral čeljusti.

Iz ljubega dolgčasa in preventive sem podrl prednji konec avta, preveril če je vse kot mora biti, opral, spihal hladilnik. Pa še haubo sem opral na notranji strani, je kar škoda dati nazaj uno zaščito ko se tako lepo sveti. Tekom tedna pa še sesalni kolektor in loputo spucat. Potem bom pa videl kaj bom še ustvarjal, že dolgo naprimer nisem podiral čeljusti.
Maš dopust, ne? 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Danes še ne, kaj bo šele ko ga bom imel. 
Kvaj pa zadi en hud civic
Neki zanimiv radiator ma spredi ;D hehe
pa boš ti to sestavil do naslednjega tedna, ali ga bomo v vrečkah s seboj vzeli?Symon napisal/-a:Danes še ne, kaj bo šele ko ga bom imel.
pa kaj je s tabo?Seko napisal/-a:Kvaj pa zadi en hud civicNeki zanimiv radiator ma spredi ;D hehe
pol ure sem potreboval da sem našel hodno na sliki, zanimivega hladilnika pa še vedno ne vidim
če bi bili kakšni joški na kozolcu bi še rekel da si normalen
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Lol tistle Civic je Mazda 323C, moj drugi avto, ki je pri hiši že 7 let. Jo ima ati za v službo 3km stran pa je čisto OK.

Je pa zdaj dosti bolj rjava kot na fotki. Japonska protikorozijska zašita rulz!
uu haha
na hitr sm pogledu pa zleda tko k civic 6 gen
haha fail 
Jaz v Hondi? PFeeej!Seko napisal/-a:uu hahana hitr sm pogledu pa zleda tko k civic 6 gen
haha fail
No no ni treba žal HondeSymon napisal/-a:Jaz v Hondi? PFeeej!Seko napisal/-a:uu hahana hitr sm pogledu pa zleda tko k civic 6 gen
haha fail
No mogoče S2000, ITR, NSX... Civic je pa za v trgovino hodit.
No saj kdor me pozna ve, da jih imam za čisto OK avte.
V GT5 imam pa res lep nabor avtov.
V GT5 imam pa res lep nabor avtov.
Prvi krog Wehrseifen: 
Drugi krog, Caracciola Karussell

Aja pa 700 konjski GTR se mi je na benzi naslonil na zadnji odbijač.

Drugi krog, Caracciola Karussell

Aja pa 700 konjski GTR se mi je na benzi naslonil na zadnji odbijač.
Matr tega odbijača pa jst nebi nikol več opral
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Re: Clio RS 182 by Symon, narejen veliki servis + detajli
Opran je že, popravljen ne bo nikoli.Drmo.JR napisal/-a:Matr tega odbijača pa jst nebi nikol več opral
Hudi fotki ni kej
in kaki so občutki na pisti?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.