ventilacija
ventilacija
imam problem z ventilacijo. v glavnem ne dela gre se pa za megane coupe1 ph1. avto ima klimo. ventilacija ne dela na nobeni hitrosti.
zanima me ce ima ta avto isti ventilator kot drugi megani s klimo od letnika 96 do 98? ventilator je na voznikovi strani
ce ve kdo za kakega ki ima se ventilator za kabino bi ga prosil naj mi to sporoci. vendar mora imeti zraven tudi regulator.
ali se mogoce pase kaksen drug ventilator?
zanima me ce ima ta avto isti ventilator kot drugi megani s klimo od letnika 96 do 98? ventilator je na voznikovi strani
ce ve kdo za kakega ki ima se ventilator za kabino bi ga prosil naj mi to sporoci. vendar mora imeti zraven tudi regulator.
ali se mogoce pase kaksen drug ventilator?
ok. velik problem se vedno z vetilacijo. menjal sem ta regulator za ventilator vendar mi se vedo ne dela.
ali bi mi lahko kdo razlozil kako demontirati ventilator na megane coupe l 98. ventilator je na voznikovi strani. sam nevem kje vse je pritrjen. ali je slucajno iz notranjosti avta ?
res prosim ce mi kdo to pove.
ali bi mi lahko kdo razlozil kako demontirati ventilator na megane coupe l 98. ventilator je na voznikovi strani. sam nevem kje vse je pritrjen. ali je slucajno iz notranjosti avta ?
res prosim ce mi kdo to pove.
zmeru sem na konektorju ko pride do ventilatorja pa se s prestavlanjem knofa znotri avta napetost spreminja. pol sm se pa sam ventilator prklopu na 12V pa se bol slabo suce sam je pa hec da vlece 5A kar se mi zdi veliko. nevem sicer na kak nacin bi se lahko pokvarjen motor zasuku vendar bi mogu ob 12V delat maksimalno.
megane96 kero pozarno zascito? kaj to tu odspredaj pri motorju? mislis tisti kanal? al kaj?
megane96 kero pozarno zascito? kaj to tu odspredaj pri motorju? mislis tisti kanal? al kaj?
Pr meganih z klimo( Zardi vecje ventilacije) se ponavadi, da snet del pozarne stene, ki je pobarvan v crno in prisraufan z nekaj vijaki, da lahko sploh ohisje ven dobis.
Ta del ki je obkrozen z rdeco mislim, po vsej verjetnosti imas tako narejeno, ce gre za tovarnisko vgrajeno klimo.

Ta del ki je obkrozen z rdeco mislim, po vsej verjetnosti imas tako narejeno, ce gre za tovarnisko vgrajeno klimo.

Megane RT, 1999

Re: ventilacija
Imam podobne problem pri megane 1 ph2 l.2000 in sicer včeraj sem se peljal po mestu z prižgano klimo, ki že tako ali tako bolj sdlabo hladi. Začelo se mi je kadit iz havbe in smrdet po eni čudni plastiki, pa prižgala se je stop lučka, ter lučka za akomulator. najbrž mi je šel ventilator klime. Ko avto zalaufam mi rahlo ruži, ko pa prižgem klimo začne močno ružiti ter prižge se stop lučka ter lučka akomulatorja, ter volan postane trd, tako da očitno nekaj pobira elektriko, najbrž motorček ventilatorja. Zanima me kje se ventilator za klimo nahaja, oz. bi lahko blo še kaj drugega?
lp Sašo
Re: ventilacija
Verjetno je šel jermen po gobe.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG