Renault Clio 1.8 16v - adijo...papa
Re: Renault Clio 1.8 16v
sej ga je juretu tud dokler mu ni menjalnika zružil
pa nosilcu 2x 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Evo tukej maš podatke serijke višine za Williams-a (itak so isti fedri, teža je pa tud blizu):

Se pravi razlika v višini od tal med centrom feltne in pragom je pri serijskem 121.5mm +-7.5mm. Zdaj pa kolikor bo večja razlika, toliko je avto spuščen, ma grem stavit da ni več kot 3cm

Se pravi razlika v višini od tal med centrom feltne in pragom je pri serijskem 121.5mm +-7.5mm. Zdaj pa kolikor bo večja razlika, toliko je avto spuščen, ma grem stavit da ni več kot 3cm
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
My bad, ko pa tolk postov nabijate 
Zadnjič spremenil kmetek, dne 05 Jun 2012, 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Kmetek, ne se jezit, bam je pomoje mislil citat spodaj....
Kosmac16V napisal/-a:Nalepke za na bok in pritljažna vrata v williams logotipopm, ter emblem v stranskih letvicah od wilija, tisti simpatični 2.0Če že ni, nej vsaj zgleda williams
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
bam88, zato jih limamo da gre takim kot si ti pošteno v nos
ja pač tko sm se odloču in če je men všeč, nevem zakaj nebi smel to nrdit?
ja pač tko sm se odloču in če je men všeč, nevem zakaj nebi smel to nrdit?
Sej načeloma naj vsak dela s svojim avtom kar hoče, ampak prav zarad tega, ker ima vsak drugi ventilar "Williams look", je imidž od Williamsa pri mnogih ljudeh uničen! Dostikrat slišim: "Aja, Williams, kolega je meu rdečga, pa sej to nikamor ne gre, mogoče mal boljš k kak ESi...".
Pri nas je Cliotov 16V že tako malo, da so avtki legende že taki kot so, brez odvečnih nalepk. Vsaj meni se vedno fajn zdi, ko vidim kakega lepega, ki se pelje po cesti!
Pa brez zamere!
Pri nas je Cliotov 16V že tako malo, da so avtki legende že taki kot so, brez odvečnih nalepk. Vsaj meni se vedno fajn zdi, ko vidim kakega lepega, ki se pelje po cesti!
Pa brez zamere!
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

x2robi1000 napisal/-a:Sej načeloma naj vsak dela s svojim avtom kar hoče, ampak prav zarad tega, ker ima vsak drugi ventilar "Williams look", je imidž od Williamsa pri mnogih ljudeh uničen! Dostikrat slišim: "Aja, Williams, kolega je meu rdečga, pa sej to nikamor ne gre, mogoče mal boljš k kak ESi..."
Sicer pa vsak ma svoj okus... Glej da ga boš lepo zrihtu
No pa si končno kupu en mal hitrejši avto!
Čestitke!
Velik sreče pri rihtanju!
Velik sreče pri rihtanju!
Enigma motorsport
tut jest ne, sm robiju kr fejst fejst fouš.ampak v dobrmu smislu 
drmo ja, mi je pa le ratal nekej hitrejšga dobit
drmo ja, mi je pa le ratal nekej hitrejšga dobit
zka nebi dal raj nalepke delat v pisavi williams ampak da ti lepo piše na boku Clio 1.8 16v ?? to še npr nisem nikjer videl mpak sem sam tud študiral dat..mislim da bi blo lepš 
no, pol pa brž na sivga ventilarja gor dat 
na mojmu bo pa tko kokr je men všeč
na mojmu bo pa tko kokr je men všeč
um a si tole kupu od Blaža iz Nerajca ?
Drugač pa velik varnih km in pa užitkov
Drugač pa velik varnih km in pa užitkov
Renault Megane Coupe 1.6e 1998
ja, biu je od blaža prej ja.ampak je zdej tak, de ga tut on gotov neb prepoznov

Na novo je to, da je havba barvana na tako barvo kokr bi mogla bit, rumene meglenke, originalna notranost, pa e lep nastavk zadi na auspuhu
Hvala bonclnu za sedeže, Pavel Debeljak s.p. za štrihanje barve, Bam88 za špegle itd itd izd...

Na novo je to, da je havba barvana na tako barvo kokr bi mogla bit, rumene meglenke, originalna notranost, pa e lep nastavk zadi na auspuhu
Hvala bonclnu za sedeže, Pavel Debeljak s.p. za štrihanje barve, Bam88 za špegle itd itd izd...
Re: Renault Clio 1.8 16v - something new pg.3
ne vem kaki monitor maš, ampak jaz na sliki vidim kr drugačen odtenek. no mogoče je pa v živo ok. pri meni je na sliki avto moder, havba pa potegne na olivno modro