Vel Satis ph2, l. 2005, 2.2 dci Expression
Re: Vel Satis ph2, l. 2005, 2.2 dci Expression
Matr je lep 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
-
bluerunner
res zelo zelo lep...
če ali ko ga boš prodajal (resno) mi pošlji zasebno sporočilo
veliko varnih kilometrov ti želim...
če ali ko ga boš prodajal (resno) mi pošlji zasebno sporočilo
veliko varnih kilometrov ti želim...
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
ti vel satisi so pa do jaja, na začetku mi sploh niso bli všeč zdaj pa vedno bolj. zadnje čase je tako skoraj z vsemi novimi renoji
bi ga imel ampka 3.5 v6 ampak glede na cene bencina to en bo vrjetno nikoli
bi ga imel ampka 3.5 v6 ampak glede na cene bencina to en bo vrjetno nikoli
- Gregorijus
- Kraj: Celje
Res je, ko je prišel avto leta 2001 ven, je bilo interesentov, oziroma ljudi, ki jim je bil avto všeč zelo malo. Ko pa se danes pogovarjam z ljudmi, pa je avto všeč (ali pa bi ga tudi imel)i cca. 80 do 90 % sogovornikov.
@bluerunner
Avto sem na čeloma kupil za sebe (in ga že rihtam temu primerno) se pa z njim nisem poročil.
Koliko sem dal za avto sem napisal, na njega sem vložil že cca. jurčka € pa maš nekje okvirno ceno koliko rabiš za njega.
@bluerunner
Avto sem na čeloma kupil za sebe (in ga že rihtam temu primerno) se pa z njim nisem poročil.
Koliko sem dal za avto sem napisal, na njega sem vložil že cca. jurčka € pa maš nekje okvirno ceno koliko rabiš za njega.
res lep avto, viden vceraj v zivo 
Viden spet včeraj - sori za izsiljevanje
:D
- Gregorijus
Sem pa včeraj mal peljal familijo v gozd nabirat zvončke

Pol sem šele videl ko sem nazaj pogledal samo nimam dolgih luči zadaj da bi te pozdravil 
Ej, a ti mogoče živiš v Novi vasi v blokih skoraj pri pošti? Sem zadnjič gledal enega VelSatis-a tam parkiranega.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
- Gregorijus
Res je, piknik smo meli pri mami od tasta - hiša z zeleno-belo obgrajo ob travničku 
Smo se pa danes tudi srečali okoli 9h na semaforju pri City-ju.
Smo se pa danes tudi srečali okoli 9h na semaforju pri City-ju.
- Gregorijus
zadnjič mi je 19 takoj padla v oči, danes te pa nisem registriral 
Pa kako lahko Laguno spregledaš
Stal sem na semaforju na Mariborski proti obvoznici, ti pa si s familijo sekal proti City-ju
Stal sem na semaforju na Mariborski proti obvoznici, ti pa si s familijo sekal proti City-ju
- Gregorijus
Evo, po dolgem času malo updejta.
Avto dnevno laufa na relaciji LJ-CE in nazaj, poraba mi je smešna. Od 6.7 do 7.2. Res je, da avto vozi moja žena, vendar se tudi ona ne cinca 120 po AC
Edino kar naj bi se zgodilo samo od sebe je to, da mi je poknil ekran klime???

Sem pa par dni nazaj, kupil nogice za strešni prtljažnik. Na thule strani sem sestavil svoj komplet in kupil kar mi je manjkalo (rapid fix 3065). zmontiral na osnovne noge (753), palice gor in prtljažnik na avto. Sedaj pa problem. Pri temu rapid fixu 3065 ni zraven unih gumic ki prekrijejo režo med nogicam in streho avta. Kolega ima C4 picaso pa ima na rapid fixu 3056 zraven gumice ki to režo prekrijejo. Ali se te gumice dobijo posebej?

Se mi je pa pred cca 1 tednom prižgal napis check parking brake. Napis se mi prižge samo kadar se zategne ročna, ki pa normalno deluje.Zato sem nekaj dni nazaj menjal zadnje ploščice na avtu (vedel sem, da so že na koncu) v upanju, da bo to rešilo moj problem z opozorilom, vendar ga ni.
Če ima kdo kakšne pametne predloge, prosim, le na dan z njimi
LP, Gregor
Avto dnevno laufa na relaciji LJ-CE in nazaj, poraba mi je smešna. Od 6.7 do 7.2. Res je, da avto vozi moja žena, vendar se tudi ona ne cinca 120 po AC
Edino kar naj bi se zgodilo samo od sebe je to, da mi je poknil ekran klime???

Sem pa par dni nazaj, kupil nogice za strešni prtljažnik. Na thule strani sem sestavil svoj komplet in kupil kar mi je manjkalo (rapid fix 3065). zmontiral na osnovne noge (753), palice gor in prtljažnik na avto. Sedaj pa problem. Pri temu rapid fixu 3065 ni zraven unih gumic ki prekrijejo režo med nogicam in streho avta. Kolega ima C4 picaso pa ima na rapid fixu 3056 zraven gumice ki to režo prekrijejo. Ali se te gumice dobijo posebej?

Se mi je pa pred cca 1 tednom prižgal napis check parking brake. Napis se mi prižge samo kadar se zategne ročna, ki pa normalno deluje.Zato sem nekaj dni nazaj menjal zadnje ploščice na avtu (vedel sem, da so že na koncu) v upanju, da bo to rešilo moj problem z opozorilom, vendar ga ni.
Če ima kdo kakšne pametne predloge, prosim, le na dan z njimi
LP, Gregor
Zajla? Če je elektronska pa najbolš tester pomoje.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)