Moj prvi avto je bila katrca letnik 1977, potm sem vozil R18, kasneje R9 in R11,R11 diesel,vmes še kakšna katrca in spet nekaj let kasneje R19 in R21(vmes sem imel še nekaj drugih avtov). Nazadnje sem imel Safrana l.97, ki sem ga pred 3 leti prodal.
Poroka, otroci, rabil sem drugačen avto. Kupil sem Citroena C5 karavan, 2.2 HDI,letnik 2005, full oprema (xsenon, navi, avtomatik), uvožen iz italije.
Citroena sem prodajal zaradi preveč prevoženih kilometrov.Sedaj jih je imel 187 tisoč sam vprašanje na kolikom podlage.
Sedj pa sem si nabavil avto omenjen v naslovu teme.
Avto je bil kot nov salonski avto v novem mestu in bil prodan po 3 mesecih v Mursko soboto.Sedaj po 7. letih je gospa zamenjala avto za novega Peugeota v lokalni avtohiši. Avto se je prodajal z 1. letno garancijo Levja priložnost. Kljub znani pokvarljivosti 2.2 motorja sem se zaradi garancije odločil vzet tega VS. Pošteno so mi ocenili star avto, nekaj sem doplačal in to je to.
Avto ima ubistvu osnovno opremo + park senzorje spredaj in zadaj, vendar je že osnovna oprema zelo bogata
Ker sem iz stroke mi ne bo problem avto spravit v vrhusko stanje (kakršno si tak avto tudi zasluži)
Poliranje, globinsko čiščenje,retuša, barvanje zadnje plastike na odbijaču
To je to, če koga kaj vprašanja in komentarji zaželjeni
Zdej še pa pogruntat kok slikce gor spravt pa smo zmagal