Upor ventilatorja kabine megane Coupe I

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Upor ventilatorja kabine megane Coupe I

Odgovor Napisal/-a VIA »

Ve kdo kje ima megane Coupe I upor ventilatorja?
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

od zadaj pri vrtljivem gumbu se mi zdi
Slika
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Men je enkrat crknal pol mi je pa sam na polno hitrost delal ventilator. In naj bi stal 40eur mi ga je pa kolega na servisu kr nekak prebrikal pa je blo:). Je reku da je na knofu al pa tam nekje vzadi, ce se se prav spomnem.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
VIA

Odgovor Napisal/-a VIA »

Upor ventilatorja kabine se nahaja na ohisju ventilatorja kabine - na zunanji strani tam pri motorju.Odstranis AKU,da ga lazje dosezes,ga odvijacis iz desne strani in ekola. :wink:
Ja ce je upor hin ventilator dela le na 4 stopnji ker je direktna,vse ostale pa ne. :roll:
Meni (no moji mami ki ima megana)pa je crknila glavna plosca (bolezen Meganea) in bi mogo dat za njo 500EUR,pa sem jo enostavno pogruntal,jo prebrikal in dela... :wink:

Tisti upor za katerega pa vsi pravite (tam za knofom)pa je upor za LED diodo,ki oznacuje vklop/izklop krozenja notranjega zraka
Uporabniški avatar
Freshman
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a Freshman »

VIA napisal/-a:Upor ventilatorja kabine se nahaja na ohisju ventilatorja kabine - na zunanji strani tam pri motorju.Odstranis AKU,da ga lazje dosezes,ga odvijacis iz desne strani in ekola. :wink:
Ja ce je upor hin ventilator dela le na 4 stopnji ker je direktna,vse ostale pa ne. :roll:
Meni (no moji mami ki ima megana)pa je crknila glavna plosca (bolezen Meganea) in bi mogo dat za njo 500EUR,pa sem jo enostavno pogruntal,jo prebrikal in dela... :wink:

Tisti upor za katerega pa vsi pravite (tam za knofom)pa je upor za LED diodo,ki oznacuje vklop/izklop krozenja notranjega zraka

Katera glavna plosca je crknila ?A mislis tista kjer so upori gor in je pri ventilatorju za pozarno steno ali kaj ?
Uporabniški avatar
VIA

Odgovor Napisal/-a VIA »

Glavna plosca za varovalkami v kabini.na njej je coda za zagon,blinkerji,ventilator,gretje zadnjega stekla itd itd...
Uporabniški avatar
Freshman
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a Freshman »

VIA napisal/-a:Glavna plosca za varovalkami v kabini.na njej je coda za zagon,blinkerji,ventilator,gretje zadnjega stekla itd itd...

Opa ja to bi pa bla jeba ja !
A kdo ve kaj to pregori a gredo samo povezave na kakem vezju k vrago ali je kaj drugega ?
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Re: Upor ventilatorja kabine megane Coupe I

Odgovor Napisal/-a rambo »

odpiram staro temo.
pri meni je eanko kot je tukaj opisano,dela mi samo na 6 stopnji,vse ostalo je mrtvo.
ko vklopim na 1 se sliši klik in če dam nazaj na nulo spet klik,kot da vklopi in izklopi.

ali mogoče ve kak upor je to?oznaka ali pa kaj.
ce ima kdo kakšno sliko jo naj prilepi
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Re: Upor ventilatorja kabine megane Coupe I

Odgovor Napisal/-a rambo »

ima mogoče kdo kakšne podatke ali slike o tem oporu,da se ga nabavi pred razdiranjem in da bom imel vse pri roki pred popravilom
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Odgovori