Upor ventilatorja kabine megane Coupe I
Upor ventilatorja kabine megane Coupe I
Ve kdo kje ima megane Coupe I upor ventilatorja?
Upor ventilatorja kabine se nahaja na ohisju ventilatorja kabine - na zunanji strani tam pri motorju.Odstranis AKU,da ga lazje dosezes,ga odvijacis iz desne strani in ekola.
Ja ce je upor hin ventilator dela le na 4 stopnji ker je direktna,vse ostale pa ne.
Meni (no moji mami ki ima megana)pa je crknila glavna plosca (bolezen Meganea) in bi mogo dat za njo 500EUR,pa sem jo enostavno pogruntal,jo prebrikal in dela...
Tisti upor za katerega pa vsi pravite (tam za knofom)pa je upor za LED diodo,ki oznacuje vklop/izklop krozenja notranjega zraka
Ja ce je upor hin ventilator dela le na 4 stopnji ker je direktna,vse ostale pa ne.
Meni (no moji mami ki ima megana)pa je crknila glavna plosca (bolezen Meganea) in bi mogo dat za njo 500EUR,pa sem jo enostavno pogruntal,jo prebrikal in dela...
Tisti upor za katerega pa vsi pravite (tam za knofom)pa je upor za LED diodo,ki oznacuje vklop/izklop krozenja notranjega zraka
VIA napisal/-a:Upor ventilatorja kabine se nahaja na ohisju ventilatorja kabine - na zunanji strani tam pri motorju.Odstranis AKU,da ga lazje dosezes,ga odvijacis iz desne strani in ekola.![]()
Ja ce je upor hin ventilator dela le na 4 stopnji ker je direktna,vse ostale pa ne.![]()
Meni (no moji mami ki ima megana)pa je crknila glavna plosca (bolezen Meganea) in bi mogo dat za njo 500EUR,pa sem jo enostavno pogruntal,jo prebrikal in dela...![]()
Katera glavna plosca je crknila ?A mislis tista kjer so upori gor in je pri ventilatorju za pozarno steno ali kaj ?
Re: Upor ventilatorja kabine megane Coupe I
odpiram staro temo.
pri meni je eanko kot je tukaj opisano,dela mi samo na 6 stopnji,vse ostalo je mrtvo.
ko vklopim na 1 se sliši klik in če dam nazaj na nulo spet klik,kot da vklopi in izklopi.
ali mogoče ve kak upor je to?oznaka ali pa kaj.
ce ima kdo kakšno sliko jo naj prilepi
pri meni je eanko kot je tukaj opisano,dela mi samo na 6 stopnji,vse ostalo je mrtvo.
ko vklopim na 1 se sliši klik in če dam nazaj na nulo spet klik,kot da vklopi in izklopi.
ali mogoče ve kak upor je to?oznaka ali pa kaj.
ce ima kdo kakšno sliko jo naj prilepi
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Re: Upor ventilatorja kabine megane Coupe I
ima mogoče kdo kakšne podatke ali slike o tem oporu,da se ga nabavi pred razdiranjem in da bom imel vse pri roki pred popravilom
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE