Namreč na tistem delu, ki je označen z modro mi spušča olje mal ven, recimo obrišem cev pa vse, ko se furam in naslednji dan pogledam je spet malo masno. Se mora cela cev zamenjat al sam gumica al tesnilo ?

Nisem je nič snemal dol da bi preverjal. Sam opazil sem vedno da je znova mal masna/mokra od olja..Fan napisal/-a:Mislim, da je to odušek od motorja - ste preverili ali je mogoče cev zapacana?
kaj si pa menjal? celotno cev? al je kaka gumica? kok je biu pa kej strošek če ni skrivnost ?maniacx65 napisal/-a:Ne me za besedo vzet, na mojem meganu je bila ta cev stalno mastna, preden sem vse komplet zamenjal. Kolikor vem oz. kolikor sem gledal, ima ta cev neko povezavo s turbino - verjetno da gre za olje ki gre ven iz turbine.
danes odklopil cev pri prižganem motorju ( motor je bil hladen ), olje ni špricu nič ven! Tudi sm malo gas dodal pa še vedno nič. Razen če bi moral biti topel motor?seba-base napisal/-a:ta cev bi baje morala biti suha, probaj jo odklopit ko imaš prižgan motor, če šprica olje ven, zmeri kompresijo na valjih, da ti ne dela podtlaka, če je slaba kompresija, so krivi batni obročki... no tako je bilo meni povedanolahko pa je tudi, da imaš preveč olja noter nalito
LP
vran22 napisal/-a:kaj si pa menjal? celotno cev? al je kaka gumica? kok je biu pa kej strošek če ni skrivnost ?maniacx65 napisal/-a:Ne me za besedo vzet, na mojem meganu je bila ta cev stalno mastna, preden sem vse komplet zamenjal. Kolikor vem oz. kolikor sem gledal, ima ta cev neko povezavo s turbino - verjetno da gre za olje ki gre ven iz turbine.