Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
cb0m clio 2.0 16v
[email protected]
sem tud tam u dialogysu neki gledu sam so čudne slike:D kolk se pa zamudiš? 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
super
kakšne pa kej pripomočke rabiš? 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Torx T25 mislim da (isti kot drugod v Cliotu), pa kakšne klešče, pa izvijač. Drugega se pa trenutno ne spomnem 
use se da sam če se če
aha:) najlepša ti hvala
sm pa v manualih vidu kaj moreš vse ven dat najprej 
no super.
če pa boš še kaj rabu, pa mi piši na pm
l.p.
če pa boš še kaj rabu, pa mi piši na pm
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Naftni filter; na kok km je priporočljivo to menjat? Kot za olje?
(za moj avto)
Hvala!
(za moj avto)
Hvala!
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Jst menjujem pri vsaki menjavi olja. Cena ni pretirana in glede na kvaliteto goriva na določenih pumpah, se mi zdi najbolje tako.iRenault napisal/-a:Naftni filter; na kok km je priporočljivo to menjat? Kot za olje?
(za moj avto)
Hvala!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Jest naftnega menjam na 2 servisa (prbližno 40k km), nekateri pa na vsak servis, samo meni se zdi malo drag za vsak servis. 
Hvala 
Ma ja, k bom olje zdej menju (pa filter itak), pa nism biu prepričan če je ta filter tut "potrošni material"
Tut nism prepričan kdaj je bil nazadnje menjan.
Hvala Dr. in Cefizelj.
Ma ja, k bom olje zdej menju (pa filter itak), pa nism biu prepričan če je ta filter tut "potrošni material"
Tut nism prepričan kdaj je bil nazadnje menjan.
Hvala Dr. in Cefizelj.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Za Lagunco pri Herkulesu dam okoli 20€.Cefizelj napisal/-a:Jest naftnega menjam na 2 servisa (prbližno 40k km), nekateri pa na vsak servis, samo meni se zdi malo drag za vsak servis.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Mene je nazadnje pri popoldnancu za 1.5 dCi v Meganu pršel neki čez 70€ ker baje ne obstaja ponaredek. Za 20€ bi ga tut jest vsakič menjal. 
Vprašaj pri Herkulesu, držijo MANN in ga skoraj ziher imajo
Ni pa to "ponaredek" v slabšalnem pomenu besede 
Ne ne sej poznam Mannove filtre, pa tut nism mislu kot ponaredek v slabšalnem pomenu.
Prav velike razlike v samem filtru ne more bit.
Bom vprašal.
Thnx.
Cefizelj a maš takega ki ima senzor vode?