Avantime 2.0T

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Re: Avantime 2.0T

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

...pa drznil sem si pljuniti tvoje fotke s tistega drugega foruma in jih nalepiti tule na prvo stran :)
Slika
Uporabniški avatar
russia
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a russia »

super, pol mi bos pa dal gor se slike, ko bom 18'' namontiral... ;)
Uporabniški avatar
russia

Ce koga slucajno zanimajo tepihi za Avantima... :)
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5927267" onclick="window.open(this.href);return false;

@Drejchi jaz sem ze moniral moje 18'', meni zgleda ok, veliko boljse kot original 16'' 8)
Zadnjič spremenil russia, dne 09 Apr 2012, 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Drejchi

In kje so kake slikce? A bom spet moral k francozon pogledat, če so tam? ;)
Slika
Uporabniški avatar
russia

:lol:
v ponedeljek ga peljem tudi jaz na barvanje(odbijace), da izkoristim kasko, pol pa naredim kaksno slikco... :)
pol imam pa namen narediti se kemicno ciscenje notranjosti... ve kdo mogoce za koga na obali, ki se s tem ukvarja... ??
btw. tvoj izgleda res super... 8)
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a jure »

russia napisal/-a::lol:
v ponedeljek ga peljem tudi jaz na barvanje(odbijace), da izkoristim kasko, pol pa naredim kaksno slikco... :)
pol imam pa namen narediti se kemicno ciscenje notranjosti... ve kdo mogoce za koga na obali, ki se s tem ukvarja... ??
btw. tvoj izgleda res super... 8)
v bertokih imas avtopralnico.mislim pa da pride 120 eurov
Uporabniški avatar
russia

Sem ga vceraj popoldne odpeljal v pralnico pri sodiscu, danes sem ga dobil nazaj in moram recti, da so mi ga vrhunsko spucali, zdaj zgleda kot nov... 8)
Ob priliki dam kaksno slikco gor... ;)
Uporabniški avatar
russia

@Drejchy ce se ti, da mi lahko das slikce sem s http://www.avantime-connexion.fr/phpBB3 ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
russia

@Drejchi se vedno se nisem naucil dajati gor slike, pa ti dovolim, da jih das spet ti sem iz http://www.avantime-connexion.fr/phpBB3 ... 96#p247396" onclick="window.open(this.href);return false;
da ne zamre moja tema.. ;)
Uporabniški avatar
Drejchi

če se kdaj srečava, te bo ta usluga koštala :)

Slika
Slika

...vidim, da si prebarval spodnji del tako, kot si želi imeti uporabnik @Hauba

EDIT... zopet popravil linke na Shrani.si in pobrisal duhovite pripombe, da ne smetimo teme :) ...pozabil, da če linke pozbrišem z mojega profila tam, jih tudi tu ne bo več...
:smt028
Slika
Uporabniški avatar
russia

Zdaj se pa vidi, hvala se 1x :)

Ta spodnji del sem hotel ze od samega zacetka pobarvati... :)
Uporabniški avatar
russia

Da se ne boste sami vi hvalili kako rihtate vase Avije, bom tudi jaz kaj napisal, kaj sem porihtal.. Nisem pa priden tako kot vi, da vse to pol se dokumentirate s prilozenimi fotografijami.. :)

@Drejchi tista stikala za 'kloniranje' pa odmegljevanje zadnje sipe, sem jaz ze takoj na zacetku razdrl in zamenjal zarnice, zato sem te takrat spraseval, ce tebi to sveti.. :)
Kupil sem tudi distancnike, iste dimenzije kot imas ti, zdaj jih samo se cakam, da mi jih dostavijo, rabil bi pa se enega 2x 12mm ali pa enega od 24mm za levo stran, ves mogoce kje bi lahko to najugodneje dobil?

@montblanc stikala za odpiranje sip sem tudi jaz ze zbrusil, moram jih pa nesti se do licarja, da on to profesionalno pobarva.. :) prednjo plastiko sem tudi jaz dal pobarvati, to je bilo narejeno takrat, ko sem pragove in pod odbijaci dal pobarvati..
Btw. Jaz sem kar komplet vse pobarval v crno (tisto plastiko, ko se vrata odpira, pa tisti spodnji del, ko so vtakne stikala za sipe) je bilo ze tako zdrsano, da mi druge ni preostalo..

Je bilo se kar nekaj stvari postimanih, da niti ne omenjam vsega, imam pa shranjene vse racune, ce se odlocim za prodajo, da bo naslednji lastnik lahko videl, kako lepo sem skrbel za njega.. :)

Ob priliki se kaksno slikco naredim, pa mi bo @Drejchi spet pomagal jih naloziti gor.. :)
Uporabniški avatar
russia

Ce kdo rabi imam za prodati distancnike 24mm, sredinska luknja 60,1 in razmak med vijaki je 5 x 108 :)
Uporabniški avatar
russia

Distancniki montirani, iste dimenzije kot ima @Drejchi, super zgleda, dosti lepsi avto kot prej.. :D
Uporabniški avatar
russia

Ce koga slucajno zanima..

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 6V%20Turbo" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori