Pa me zanima par stvari za Avantima, pred cca. enim mesecem sem ga kupil...
Ali je mozno, da sam zamenjam sprednje meglenke (kako) in katere zarnice pasejo??
Ce se bom se kaj spomnil, vam bom kar tukaj nadelgoval...

Super, pol bom narocil te LED verjetno kar pri superstreli.comDrejchi napisal/-a:Avantime nima canbusa in se mu je*e za pregorele žarnice. Ne rabiš nič čarat, vsaka ledica bo delala, le pravilno jih obrni![]()
NightBreakerji pa svetijo bistveno bolj belo, skoraj kot xenon in tudi svetlo. Življenska doba trpi a za dolge to ni problem...
Za ksenon look ti mogoče raje priporočam Osram Cool Blue. So res lepo snežno bele, mogoče minimalno modrikaste, skoraj nič. Je pa res, da so Nightbreaker daleč najsvetlejše od vsega, kar sem imel.russia napisal/-a:Se pravi, da Night Breakerje lahko dam tudi za meglenke H3 in bodo svetile tudi bolj svetlo...
To mislis za meglenke (H3) ali dolge (H7)??drhouse napisal/-a:Za ksenon look ti mogoče raje priporočam Osram Cool Blue. So res lepo snežno bele, mogoče minimalno modrikaste, skoraj nič. Je pa res, da so Nightbreaker daleč najsvetlejše od vsega, kar sem imel.russia napisal/-a:Se pravi, da Night Breakerje lahko dam tudi za meglenke H3 in bodo svetile tudi bolj svetlo...